Egy Lider 31 légpuskát lehet engedély nélkül tartani Magyarországon?
Figyelt kérdés
a kertben lövöldözni vele nem vadászni2011. dec. 28. 18:20
1/6 A kérdező kommentje:
a kérdésre is válaszolhatnál
2011. dec. 28. 18:32
2/6 dirtboy válasza:
légpuskát persze,hogy lőhetsz e vele meg majd a környezeted határozza meg.
ha biztonságosan tudsz lövöldözni akkor nincs akadálya hogy otthon lőj vele.
3/6 anonim válasza:
Tartani tarthatsz, de a Lider légpuskák piszok nagy szutykok. Szétkopnak, pontatlanok, veszélyesek (hallottam már olyat, hogy az alkaros változat valakinek levágta az ujját) és széthullanak pár 100 lövés után.
4/6 OnlyBmw válasza:
Ez egyébként elég nagy tévhit hogy rosszak a lider légpuskák, Német minőség ami már rossz nemlehet, nekem van 2 db egy Lider 31 és egy Lider 44tg, nagyon pontosak, huzagolt csövük van, és több ezer lövést leadtam már velük semmi hiba nem volt még, rosszat nemtudok róluk mondani!
5/6 OnlyBmw válasza:
Ez egyébként elég nagy tévhit hogy rosszak a lider légpuskák, nekem van 2 db egy Lider 31 és egy Lider 44tg, nagyon pontosak, huzagolt csövük van, és több ezer lövést leadtam már velük semmi hiba nem volt még, rosszat nemtudok róluk mondani!
6/6 anonim válasza:
Még hogy német...jó vicc :D Attól még hogy valamire ráírják hogy "Made in Germany", attól nem lesz német. Ez olyan mint például a piacon lévő láncfűrész másolatok. Rengetegen rajta van mindenféle nagy gyártó jele, de attól még széthullik az első használatnál. Nekem már volt Lider a kezemben, nem egy nem kettő szétnyúzottat láttam már! Lehet hogy van súlya, lehet hogy jól néz ki, lehet hogy bika erejű az első párszáz lövésnél de az anyagminősége 0. Slavia-nál, vagy egy régebbi MHSZ-nél használt Magyar légpuskánál alább nem szabad adni, ha az ember rendes puskát akar. Már nem a volt rendszerben vagyunk ahol 6000-ért lehetett venni Csehszlovákiából átcsempészett légpuskákat...Így hát egy rendes, normális, tartós darabnak megkérik az árát manapság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!