Vajon igaz ez rád is?
Figyelt kérdés
Felmérések szerint az alacsony intelligenciájú emberek a kezüket az egéren tartják üzenetek olvasása közben. Ne vedd le róla. Már késő.
Sárky
2009. máj. 20. 17:17
2/10 anonim válasza:
nekem laptopom van és nincs egeren csak ilyen izééé amit ujjal lehet mozgatni....
hehe
3/10 anonim válasza:
Touch Pad, amugy rám igaz :D ,de nem vagyok alacsony intelligenciájú, sokkal kényelmesebb, mint hogy támasszam a fejem.
4/10 anonim válasza:
Mondjuk én azért tartom a kezem az egéren,mert:
1.ha a szöveg végére érek akkor tudjak le tekerni.
2.nehogy bekapcsoljon a képernyő kímélő(1 percenként kapcsol be és kéri azután a jelszót :))
3.a másik dolog meg h hova rakjam a kezem,ha nem az egérre?XD
5/10 Avalanche válasza:
Én rajta tartom. Így könnyebb manőverezni, nehogy elvesszünk a szájberűrben. =D
6/10 anonim válasza:
Bocsika, de te hol tartok a kezed gépezés közben? :D Csak nem... :D
Amúgy Én is TouchPad-os vagyok! :D
8/10 anonim válasza:
A hosszabb szövegeknél, vagy ahol nincsenek bazi kihagyások én nem kell 3soronként lejjebb görgetni akkor leveszem, de amúgy nincs értelme.
10/10 anonim válasza:
Ha 2 oldalt olvasok sem engedem el. Akkor én most hülye vagyok? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!