Miért büntetnek a magyarok?
Sztem ezek ugyanúgy nem valós dolgok, mint a facebookon az a sok jelölgetés.
Simán egy robot generálja őket, hogy reagálj már valamire, másképp bepang az oldal.
Csomó midnen átverés már a neten, amióta ennyire előrehaladott programozás van.
hali,koszi a videókat.
meg néztem a videókat és arra jutottam hogy nem fogalmazol elég pontosan amit ugyebár a magyarok értenek a németek nem.
ők azt látják hogy egy német gázfegyvert bemutatsz és ez tetszik ugyebár imponál nekik.
több helyen rosszul fogalmaztál pl azt mondod hogy lövedék a gaztöltényre,továbbá illene rendesen meg nevezni őket mint pl. a sárgát nem simán gáznak mondani hanem CS tölténynek,a pirosnál a paprika még el megy de ott is inkább PV-kellene mondani.
betárazást jól csináltad azzal hogy először CS aztán PV ebbe nem lehet bele kötni,viszont a riasztó nem kéne a csőbe mert mikor nagyon kevés időd van rálőni a támadóra akkor nem jó ha az első lövessél nem érsz semmit.
inkább lője el egy gázosat oldalra mintsem riasztót rakni bele.
arra figyelj hogy ha hátrahúzod a szánt akkor a kezeddel ne kísérd vissza,ebbe már kötöttek bele más videóknál.
továbbá az üresen csettegtetés sem nyerő.
az is pontatlan mikor a fojtásnál azt mondod hogy különben bele lehetne rakni egy éles lőszert.
nem lehetne bele rakni mert nem férne bele a tárba,ami bele fér amire tervezve van az a 9x22-es ami nem megegyező hosszúságú egy 9x19-es igaz tölténnyel mert abban meg is van.
régen volt olyan tár amibe bele ment volna az éles lőszer abba nem a 9x22 PAK ment bele hanem a .35-ös töltények,de azt gyorsan kivonták a forgalomból pont emiatt az ok miatt.
a pisztoly működését is rosszul magyaráztad,csappantyút mondtál ütőszeg helyett.
ha meg húzod a ravaszt az feszteleníti a kakast ami rácsap az ütőszegre ami rácsap a csappantyúra ami begyútja a gyúelegyed a gyúelegye berobbantja a töltényben lévő puskaport.
a második videóba nem nagyon tudok bele szólni mert nem is merem a fegyvert sőt még egyenlőre nincs is semmilyen gázfegyverem.
ha én így tapasztalatlanul találtam ennyi hibát akkor a magyar tapasztaltak biztos hogy találtak közben még többet.
én arra jutottam hogy szerintem az ilyen hibák miatt nyomtak a videódra dislike-ot.
Elfogadom amit mondtál, igaz is lehet. Viszont a hozzászólások amit te nem láttál mert kitöröltem, azt mind-mind magyarok főzték hozzá. Olyan stílusban, hogy ihaj. Kb. 15-öt töröltem ki. Sértő gyalázó, lenéző, stb stb. Akik ilyen megjegyzéseket tettek rá, nulla videot töltöttek fel, vagy szánalmasat, van olyan is akinél fájdalmaim voltak a nézésakor. Ezek gyaláznak. Hogy merik? Nekem 70.000 feletti a látogatottságom. Hogymer odaszarni egy senkiházi az oldalamra?
MÁS: Engedelmeddel ezt az elemzést benásolom a fegyvervideóhoz. Ha nem akarod, szóljál, akkor kitörlöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!