Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy kell egyedül szellemet...

Hogy kell egyedül szellemet idézni? Mire kell oda figyelni hogy ne legyen semmi bajunk? Ti mit hisztek a szellemidézésről?

Figyelt kérdés
Mostanában 1-re jobban érdekelnek a szellemek és szeretnék egyedül idézni szellemet.Lécci minél többen irjatok vmit erre a kérdésre.
2009. máj. 19. 19:17
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem idéznék. Főleg nem egyedül. A szellemek nem szeretik ha szórakoznak velük és megbolygatják őket ezért veszélyes lehet. Főleg, ha egy rossz szellem az, akkor nem tudod elzavarni onnan ... legalábbis sztem
2009. máj. 19. 19:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nagyon sokan nem hisznek vannak akik pedig nagyon félnek...

személyes tapasztalatból mondanám, h egyedül tényleg nem lehet jó ötlet próbálkozni vele, egyébként nagyon sok könyvet lehet találni ilyen témákban.

még ált. iskolába jártam amikor csak szórakozásból pár barinőmmel idézgettünk, egy hétig volt egy szó amit más hangom mondtam onnantól... sokat azt hitték csak szórakozom, de én nem tudtam mire vélni a dolgokat...

mindenesetre, ha mégis próbálkoznál mindenképp valaki olyat idézz, akit ismertél és számodra kedves személy volt!!!

2009. máj. 19. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

egyedül és tapasztalatlanul ne idézz szellemet! veszélyes lehet...

vannak olyan negatív "lények" amik kihasználhatják az alkalmat(mielőtt egyátalán megjelenne bármilyen szellem) és az aurádra"tapadnak" kövekezménye pedig sokminden lehet, pl csappan az életerőd, vagy bármi egyéb de jól nem jössz ki belőle az biztos...és a szellemek is csinálhatnak ilyet

2009. máj. 19. 23:57
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Én azt hiszem,hogy sem egyedül, sem társasággal nem szabad szellemet idézni, maximum szakemberrel. Mivel mi nem értünk hozzá, nem is tudhatjuk,hogy mi fog kisülni a dologból, és olyat is hallottam már,hogy idézéskor megnyílik egy kapu, de nem az a szellem jön át rajta akit te hívsz hanem az,amelyik éppen a legközelebb van a kapuhoz. Tehát lehet egy tömeggyilkos szelleme fog átjönni. Persze ez nem biztos, amíg nem látok ilyet, szkeptikus vagyok,de inkább nem próbálom ki. Ahol lakom, ott van egy gimi, és elvileg régen az egyik koliban szellemet idézett 3 lány. Az egyik kiesett az ablakon és meghalt, a másik a suli előtti kanyarban halt meg autóbalesetben a harmadik meg már nem tudom hogy halt meg,de ő is meghalt. És ez az idézés után volt. Ez is csak egy sztori,és lehet a véletlen műve is,de elég hátborzongató szerintem. Szóval én a helyedben nem tenném, jól gondold meg a dolgot!
2009. máj. 20. 17:44
 5/10 anonim ***** válasza:
56%

[link]

itt utána tudsz nézni dolgoknak.szerintem se jó otlet egyedul nekiugrani a szellemidézésnek.én már csináltam ilyen,és nem sült ki jó a dologbol.......

és amúgy hiszek bennuk.a papám a halála estéjén látogtott meg és elkoszont tolem,mert nem itthon halt meg....

azota hiszek bennuk,és ott tényleg betojtam...

2010. jan. 3. 15:50
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha minden áron szellemet akarsz idézni,akkor inkább előtte járj utána hogy kell elűzni,és ne egyedül csináld ,és főleg ne olyat idézz aki nagyon szeretett,mert akkor fennáll a veszély hogy magávalvisz.Az nem lényeg hogy ő csakis jót akart neked,ez még nem garancia.Mindenki megmondja hogy volt ebből haláleset...
2010. jún. 20. 13:21
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
NE IDÉZZ SZELLEMET! főleg egyedül ne. nagyon ráfázhatsz...
2011. jan. 27. 14:29
 8/10 anonim válasza:

szerintem se idéz se egyedül se társaságban de ha mindenféleképpen akarsz akkor azt társaságban tedd és tarsd be ezeket a szabályokat

Szabályok

Mindenki ráteszi a mutató ujját ráteszi a pohárra nem tolod nem húzod és csak a feltett kérdésre koncentrálsz … !

Ami a legfontosabb, hogy ne vedd le az ujjad a pohárról mert ezzel becsukódik egy kapu és nem tud visszamenni a saját világába!

Gonoszak nem jöhetnek

Idézés

Ha van ott valaki és üzenni akar azt általunk tegye -ll-

… udvariasan mondod azt amit akarsz

privát

Elűzés

Köszöntünk fényesség száműzünk sötétség

Felszólítunk sötétség váltson fel a fényesség …..

2012. jún. 18. 14:52
 9/10 anonim válasza:

ezt ajánlom még elötte bár ez is nagyon rossz

egyedül

Hát igen ez az egyik leg érdekfeszitöb táma.Én nem fogok most szöszmötölni nektek,ha elég bátrak és elszántak vagytok akkor probáljátok ezt ki.Én nem hittem volna el ha nem a saját szememel láttam volna.Szoval este éfél előt vegyetek elő egy gyertyát és egy tükröt,a tökör minimum akkora legyen,h az arcotokat simán láthasátok.A gyertyát gyujtsátok meg az égőtöket,pedik kapcs le.Persze tv és rádiot is kikapcs.Néz tükörbe es ne sürün pislogj,meg fogsz lepődni attol ait látsz.FIGYELEM miután elkezdted adig mig nem tünik el a tükörböl az a valami amit látsz ne forduj hátra semi esetbe se.

2012. jún. 18. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Én már kipróbáltam 1 osztálytársammal, de nem szórakozásból, azért mert biztosra vettem, h van szellem a házunkban. De semmi nem történt, max, h amikor kimentem a szobából, épp amikor kinyitottam az ajtót, megszólalt a légfrissítő.
2012. júl. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!