Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Isten miért teremti az egyiket...

Isten miért teremti az egyiket csúf békává, míg a másikat gyönyörűséges hercegnővé?

Figyelt kérdés
Na ez hogy van?...
2011. dec. 24. 03:38
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy 'milyennek teremtett Isten' az a lényeg hogy a legjobbat hozd ki belőle.Ha a személyiséged megnyerő és magával ragadó,nem számít hogy hogy nézel ki.
2011. dec. 24. 03:54
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Isten nem létezik.
2011. dec. 24. 06:54
 3/8 anonim ***** válasza:
isten nem teremt, ennyi
2011. dec. 24. 11:32
 4/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudj első válaszoló - igazad van, mert igazad van - de én ezzel vitatkoznék, mert neked kell ezzel 'görcsölnöd' vagy nekem?! Na látod.. és ezzel be is fejeztük!

Akkor ezek szerint mégiscsak sokat számít a külső,

mert ha ne adj Isten, az illető épp nem is szép,

de épp nem is kedves, akkor a halál fia?!

Mert amit szabad Jupiternek, azt nem szabad a kis ökörnek.

Tehát amit egy szép megtehet, azt egy csúnya nemigen tehet meg, mert akkor kiordítanák a világból..

Miért van az egész? Mondja már meg valaki! KÉREM!

Miért van csúnya? Isten miért teszi ezt egyes emberekkel?

Nem kell 'a megnyugtatom duma', mert azt ismerem a magyarázat kell, ezzel csak lenyugtatod a kedélyeket, de nem válaszolsz igazából a kérdésre!

MIÉRT VAN CSÚNYA?

2011. dec. 26. 02:21
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok önző. Természetesen nekem is sokminden számít, mint ahogy mindenki másnak, de önzőnek nem mondanám magam. Csak annyit szeretnék tudni, ha Liliána gyönyörű, akkor a Petra miért nem az?! Arról nem is beszélve, hogy ezzel mennyi mindenből kimarad! Csak hadd ne is soroljam..

Miért? Miért érdemli ezt a Petra lány? Míg az egyikkel, mint a hercegnővel, úgy a másikkal, mint a kutyával pl.?! Ebből ELÉG volt! Szerencsétlen állandó reakcióknak van kitéve, de nem ám enyhéknek, neem, nagyon is durváknak, és háát.. az ad a léleknek elég rendesen.. még a cián is barátságosabb annál! Utálat, álszentség... körülötted, jaj így szeretlek drága, úgy szeretlek drága /más lányoknak, fiúknak/, és lehet, hogy csak azért, mert az illető szép vagy normál kinézetű! S még ők papolnak a jó dolgokról, mint szeretet, megértés, ELFOGADÁS.. stb.

Engem pl. sokan mind a mai napig nem vesznek fel egyenrangú félnek, úgy kezelik az egész helyzetet, mintha alattuk lennék.. mintha hülye lennék.. na ekkor telt be poharam! Pedig pont ellenkezőleg, én egyáltalán nem vagyok hülye, sőőt.. csaképp a külsőségek miatt lenéznek, és mert lenéznek, azt hiszik, hülye is vagyok! "Nem adnak esélyt".. mert ha tényleg azt csinálom, amit elterveztem, vagy amit tanácsolnak a kívülállók, azt veszem észre, hogy a bajszuk alatt KIRÖHÖGNEK.. na aztán má'! Sokmindent eltűrök, de hogy én legyen a cirkuszi bohóc azt sohaaaaaaaaaaaa! Amit kérdezek, komolyan veszik, el akarják magyarázni, gügyögnek hozzám, szóval.. eeez nagyon siralmas... mintha csak mittomén 5 éves lennék!

Utána pedig még ők mondják, hogy miért nem csinálom ezt meg azt, és amikor csinálom, akkor meg pesszimista, lehúzó, negatív megjegyzéseket hallok, akkor kérdem én: ugyan ki a k*rva anyja ne lenne az, aki emiatt k*vára haragudna?! Na ugye..

Persze az is igaz, hogy aki valami miatt nem szívesen nyílik meg - valami miatt, amit szégyell, azt hiszik, visszahúzódó, magába forduló, pedig nem erről van szó, csak egyszerűen kínosan érzi magát, és nem szeretné, ha vicces lenne a helyzet, és emiatt ő érezné magát rosszul olyanok előtt, akikre felnéz vagy akiket szeret! Tehát kínos.. nagyon kínos! Ilyenkor az ember dühében legszívesebben láthatatlanná válna.. utána pedig még - azok akik veled vannak - még ők mondják NEKED, hogy hagyd abba, mit cirkuszolsz.. stb. mikor te nem is csináltál semmit, csaképp nem szeretnéd magad kínos helyzetbe hozni, nevetségessé tenni, hogy aztán, akik olyan tökéletesek, egy jót röhögjenek rajtad vagy furcsa reakciókkal jelezzék 'a másságot'!

Nagyon nehéz, főleg ilyenkor a szülő a legnehezebb dió!

A család.. tsszhhhh.. arról inkább NE, csak felhergelem magam!

Ezután mivel nyomaszt téged ez az egész, az a kialakult kép kering rólad, hogy te búval baszott, hülye melankólia vagy.. pedig NEEEEM! Sőőt.. már megintcsak ezt tudom mondani.. sőőőt..

No meg az elismerés! NAHÁT.. az is!

Ha nem ismernek el, az valami iszonyat!

Ennyi köszönöm!

2011. dec. 26. 03:06
 6/8 A kérdező kommentje:

Ne haragudjatok, kissé elragadtattam magam,

túl sok méreg van már bennem, jó, amiket

leírtam, némelyben van igazság, de azért

nagyobb számban butaságok szerepelnek!

Kombináló hülyeségek. Elismerem.

2011. dec. 26. 03:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyrész Isten nem létezik, felejtsd el. Legalábbis több mint valószínű, hogy nem, csak generációról generációra belenevelték az emberekbe, és már szájhagyomány útján terjed a hülyeség. A másik meg: GENETIKA! több arcvonású ember van , és ezek keverednek, amiből vagy szép, jól kinéző egyedek születnek, vagy úgy kereszteződnek a gének, hogy nem. Ezért szokták az emberek a genetikailag legelőnyösebb, számukra legyjobb partnert választani, hogy a gyerekeiknek is szép jövőjük legyen. Sajnos ez van. Genetika! Pusztán a szerencse, balszerencse műve. De megfelelő életmóddal a testi adottságok befolyásolhatóak. Viszont a bőrszín, a fejforma az nem igazán. Testalkat, magasság viszont befolyásolható, de az bizony fájdalmas, egy életen át tartó küzdelem.
2012. aug. 9. 00:49
 8/8 világvége1 ***** válasza:
A fizikai világok tökéletlenek. Ez teljesen véletlenszerűen alakul: egyik egyed így fejlődik ki, másik úgy.
2020. jún. 30. 13:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!