Ilyen "gazdag"cég a Tescó?
Ez nem a "gazdag" Tescon múlott, hanem ez a magyar mentalitás, beállítottság.
Egy másik példa: nézd meg akármelyik magyar útépítkezést, és számold össze, hányan vannak azok, akik effektíven dolgoznak is, és hányan, akik csak állnak a s.egg.ket vakarva..
Na, erről van itt szó..
Miért nem mentél máshova
(Halat viszonylag sok helyen lehet kapni)
Vegyél pl. ilyen félkész (hal)rudakat
Van sokféle (tőkehal/pisztráng)
De hulye egy kerdes ez fiam...
A halas pult hamarabb zar.
Nem a magyar mentalitason mulik.
Pl. a londoni ASDA-ban hiaba hisztiztem volna 500g kolbaszert a huspultbol a ca. 20 fo arufeltoltonek, nem kaptam volna mert ki volt irva h az a pult zarva. Puszi. Mondjuk ideiglenes zarasnak irtak, de na tudom h sajnos nem azt jelenti miutan 15 perc keringes utan visszaterve szinten az a tabla fogadott, na meg az ilyen pultokay hamarabb zarjak...
Ez van, remelem nem volt tulsagosan megrazo elmeny, mondjuk szerintem egy kerdest is kar volt rapazarolni.
De hogy valaszoljak is ra, igen, a TESCO rohadt gazdag ceg, azt is xarjak le hogy naponta tobbezer forint arut lopnak ki belole, mert bele van kalkulalva a bevetelbe a veszteseg... na meg anno unnepnapokkor is siman nyitvatartottak, hiszen rohogve kifizettek a szazezres-milliow penzbirsagot.
Süljön le a pofádról a bőr, ha csak azért megöletted volna a halakat, mert neked nem jó más kaja .. :@ és még te vagy felháborodva...
SZÉGYEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!