Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek milyen volt a 2011-es...

Kinek milyen volt a 2011-es év? Jó? Rossz? Miért volt jó illetve rossz?

Figyelt kérdés
2011. dec. 22. 11:36
 1/3 anonim ***** válasza:

A 28év alatt ez volt a legrosszabb éven.

Nagy reményekkel kimentem külföldre dolgozni, rákos lettem, 7hónap kemoterápia külföldön, nem tudtam hazajönni csak a kezelés végén.

Sz*vás:(

2011. dec. 22. 11:59
 2/3 anonim ***** válasza:

Vegyes:

Az év elejét új munkahelyen kezdtem ez 3hónapig tartott.

Aztán 2hónap munkanélküli után, bejött pár jól fizető alkalmi megbízás, ez szintén 3hónapig tartott.

Majd egy barát segítségével és egy kis szerencsével, sikerült egy jó munkahelyet kifogni: jól-fizet, kényelmes, laza munkaidő. (Ez betart az év végéig, de nem ez az életcélom)

Most sikerült elnyernem egy új állást, mely a szakmámba vág, van benne kihívás és fizetésben is többet add, jövőre ott kezdek!

2011. dec. 22. 12:17
 3/3 A kérdező kommentje:

Már megnyugodtam hogy nem csak nekem volt rossz.:((

Nemsokára értségi de nincs életcélom, nincs semmi olyan dolog az életemben amit szívesen csinálok, bár idén sok mindent megkaptam, de ettől nem lettem boldogabb, sőt...

Na meg a szerelmi életem, megtaláltam akit szerethetnék, de egy rossz helyre elküldött dolog miatt megutált, és már nem szeret:S:( és még semmi se volt.:S

2011. dec. 22. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!