Szerintetek megéri titokban facebookozni?
Figyelt kérdés
2011. dec. 20. 19:07
2/8 anonim válasza:
hogy érted??? Órán? vagy szüleid miatt? xD egyik se éri meg
3/8 A kérdező kommentje:
szüleim miatt
2011. dec. 30. 00:58
4/8 anonim válasza:
sztem megéri...csak rá ne jöjenek.. vagy egyszerűen mond el nekik h a suliba mindenki face-zik és ciki lenne ha te nem...
5/8 anonim válasza:
nekem pl. nem érné meg.
Már meguntam a Facebookot, csak a sok baromság megy rajta, hogy "ha ezt elolvasod holnap vki járni fog veled, de ha nem küldöd el 10 embernek, 7 évig balszerencséd lesz"
De te tudod.
Ha nagyon lájkolod a FB-t, akkor szerintem megéri. :D
6/8 anonim válasza:
Látom kiemelted a kérdést.
Most én kérdezek: Miért nem lehet FB-zni? És csak FB-ról vagy letiltva, vagy mindenről?
7/8 kissarc válasza:
Mért nem engedik meg? Hisz sok mindent meglehet tudni rajta. Nem csak a baromságokat.. Amúgy szerintem megtiltani nem tudják. Ha akarsz találsz rá alkalmat hogy facebookozz... Ez csak akkor lesz gáz ha a szüleid ismerősnek jelölnek :D
8/8 anonim válasza:
Ha az van hogy a szülei fb-oznak, megengednék neki sztem.. de ha az van, hogy a szülei hülyeségnek tartják, akkor nincs nekük, vagyis nem tudják bejelölni.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!