A kinder csokin, már kiskorom óta egy fiú látható. Hogy néz ki most vajon?
2011. dec. 20. 13:50
2/27 anonim válasza:
Jah és azt elfelejtettem hogy a srácot azt hiszem 1x fényképezték le majd PS-el igazítottak a haján az évek során többször is.
3/27 anonim válasza:
Ez ő???:)A jobboldali dobozon barna szemű a gyerek.
4/27 anonim válasza:
Bocs az offert, de csak nekem olyan "furcsa a kinezete?
5/27 anonim válasza:
Pont pár napja gondolkoztam ezen!!!!!!!!!!!!!!!:D
6/27 szamóca.. válasza:
az én gyerekkoromban nem így nézett ki... lehet hogy öreg vagyok, vagy szenilis?:D
7/27 anonim válasza:
furcsa a kinézete mert német... :P
8/27 anonim válasza:
Istenem! Az emberek képtelenek elhinni, hogy a srácot azóta többször lecserélték.
A mostani gyerek a negyedik a sorban, és 1997 óta szerepel a dobozokon.
Photoshopról szó sincs, a srácok különböző személyek.
Akiről riport készült 2005-ben, az az első reklámarc. De őt már levették.
Sajnos sokan nem akarják ezt elhinni, mert összeomlana a romantikus elképzelésük.
Gondolom, titeket se érdekelnek a tények.
9/27 anonim válasza:
En irtam, hogy "nem e furcsa"? En felig nemet vagyok, sok nemetet ismerek, de egyikukhoz sem hasonlithato, nekem igyis olyan "furcsa", nincs ra jobb szo, kicsit mintha "mu" lenne, nem tudom,ez se jo szo, nincsenek is ra szavak.:D
10/27 anonim válasza:
Nem furcsa e, na meg valami, nem azert furcsa, mert van kulonbseg a kepek kozott, nem tudom hany gyerek volt, nem is erdekel, de az egyik furcsa:D, meg az aki felnottkent le van fotozva,ezen a kepen. Mintha nem is lenne ember,vagy nem tudom...Csak en erzek igy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!