A dílerek hogy gondolják ezt a dolgot?
Figyelt kérdés
azon gondolkodtam hogy vannak ezek a drogdílerek akik naponta adják el a függőknek a "cuccot". és hát eszembe jutott hogy az ilyenek nem gondolkodnak el azon hogy mi lesz ha öregek leszenek, és nem fogják tudni árulni, vagy csak egy olyan helyzet adódik hogy bebörtönzik őket, vagy kiöregszenek és ugye egyéb munkájuk nincs, nincs pénz idős korukra, ettől ezek nem tartanak? két lehetőség jutott eszembe: vagy azt gondolják hogy addigra úgyis meggazdagodnak és nem lesz gondjuk később a pénzzel, vagy talán annyira érdektelenek hogy nem is foglalkoznak a jövővel csak azt nézik minél több legyen minél előbb és csak a mának élnek. szerintetek?2009. máj. 18. 21:05
1/8 anonim válasza:
szerintem ez nem kor függő, ha mondjuk 70 éves, attól még ugyanúgy el tudja adni a drogot, meg egyébként is, amennyi pénzt keresni tudnak vele, vígan elélnek
2/8 anonim válasza:
Aki ilyesmivel foglalkozik, az nagy ívben sz..k rá, hogy mi lesz vele 70 évesen...Nem ők azok, akik önkéntes magánnyugdíj-pénztárakba fektetett pénzzel alapozzák meg az öregkorukat, ezt elhiheted!
3/8 anonim válasza:
se magukkal se a függőikkel nem törődnek, de nem is igen élik meg az öregkort szerintem. Vagy börtön vagy lelövik őket vagy csak ők is függők lesznek, vagy az első milliót befektetik és legálisan élnek tovább bár ez valószínűtlen.
Bár Kennedy-ék a szesztilalom alatt szeszcsempészetből szerezték meg az indulótőkét és az USA elnökségig meg sem álltak...
4/8 anonim válasza:
De amúgy miből gondolod, hogy a dílerek emellett nem dolgoznak?
5/8 anonim válasza:
már megint itt mindenki azt tudja szajkózni amit a tvben, meg az idióta filmekben látott.
a dílerek mellette melóznak, aki nem, az meg ebből él.(különböző okok miatt kell neki a pénz a megélhetésre, amennyi pénzt munkával az életben nem keresne meg) a drogozás nem korfüggő. foglalkoznak a jövővel, azért keresnek pénzt így.
6/8 anonim válasza:
van aki dolgozik van aki nem, nem attól függ hogy dealer vagy sem, mint ahogy az átlagember sem mindegyike dolgozik.. egyébként mivel nagy üzlet van benne, rengeteg pénzt lehet keresni vele, ha okos bőven félre tud tenni az öreg éveire annyit hogy ne legyen gondja az életben.. de amugy akit én ismerek és ilyennel foglalkozik az dolgozik is mellette.
7/8 anonim válasza:
nekem a nagypapám régebben nagyon gazdag volt legjobb hotelokban aludt meg minden most meg örülhet h. talált egy lakást és a rokkantnyugdijból tudja fizetni az albérletet. vagy egy másik példa régi maffiavezér most 60 éves lehet de nemtalált más munkát mint vécés bácsinak lenni.
8/8 anonim válasza:
én azt remélem akárdolgozik akár nem minden díler és függő dögöljön meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!