Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy 'suicide...

Mit jelent az hogy 'suicide girls'?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ahogy kinéznek, ahogy öltöznek. Annyit tudok róluk, hogy van tetkójuk, és kendőt kötnek a fejükre. De miből áll ez valójában? Ne nézzetek hülyének. :D
2009. máj. 18. 20:07
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Hát amikor megláttam a kérdésed akkor egyből azt mondtam hogy öngyilkos lányok. Viszont engem minden új érdekel és megnéztem. Beírtam google-ba és hát a képeknél meztelenkedős lányokat véltem felfedezni valóban volt tetoválásuk de kendő az nincs. Úgyhogy én is kíváncsi vagyok rá.
2009. máj. 18. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

A Suicide Girls lényegében egy "modell ügynökség". Itt olyan lányok pózolnak meztelenül vagy hiányos öltözetben, akik kicsit extrémebbek. Sok a pin-up stílusú köztük. Itt szinte elvárás a tetoválás (minél nagyobb, annál jobb), a piercing, a fültágító. A kendő gyakori kiegészítőjük, de leginkább a pin-up stílusú SG lányok hordják.

Miből áll ez valójában? Abból, hogy pózolnak és szép aktfotók készülnek róluk, amiket sokan megnéznek. :)

2009. máj. 18. 21:33
 3/7 anonim ***** válasza:
32%

Én ilyen emo-goth korcsnak mondanám őket :D

Még mielőtt valaki félreértené, a "korcs" szóval arra kívántam célozni, hogy keverék, semmiképp sem arra, hogy mit gondolok az ilyen emberekről ((:

2009. máj. 18. 22:09
 4/7 anonim ***** válasza:
64%

A "szúszájd görlznek" semmi köze nincs az emo mozgalomhoz. Ezt általában a primitív, tévéből értesülő emberek sütik rájuk, akik nem ismerik a belevaló, valóban rock'n'roll életstílust élő lányokat. Sajnos, a felhígult média a rockosabb, tetkós, pirszinges lányokat, mint jelenségeket is ilyen szörnyű divatmozgalomhoz kapcsol, mint az emo.

Semmi jogod ahhoz, hogy korcsnak hívd őket, amik nem vagy tisztában a szubkultúrákkal.

És elnézést, hogy nem kapcsolódott a kérdéshez a válaszom, de irritáló, mikor vannak akik lekorcsoznak másokat, tévhitek alapján és előismeret nélkül.

2009. máj. 19. 00:12
 5/7 A kérdező kommentje:
jólvan, köszönöm :)
2009. máj. 19. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:
37%

A válasz megírásának időpontja: ma 00:12

Tanulj meg olvasni bogaram (;

2009. máj. 19. 17:22
 7/7 anonim válasza:
Nekem is goth-emo keverékének tűnnek, és nem tvből tájékozódom, hanem vannak hasonló stílusú ismerőseim.
2017. márc. 18. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!