Közokirat hamisítás? Ebből most mi lesz?
Jó lenne, ha megkérdeznél egy ügyvédet, mert én csak az emlékeimre támaszkodom most, és azok nem biztos, hogy pontosak.
Én úgy tudom, hogy ha anyukád a magáénak ismeri el azt az aláírást, akkor nem közokirat-hamisítás. Úgy is magáénak ismerheti el, hogy elmondja, tudott arról, hogy aláírod, sőt ő hatalmazott fel téged erre, mert nem tudott jelen lenni.
Biztos hogy nem az aláírás miatt van a közokirathamisítás.
Amúgy ha jól emlékszem 2 évet is kiszabhatnak.
Itt szerintem a kocsi eredetvizsgálaton bukhatott meg vagy ilyesmi vagy akinek eladtad az hamísított szerződést.
Mindenesetre Te védve vagy azzal hogy szóbeli meghatalmásod volt arról hogy aláírd anyukád helyett.Én a helyedben ezt szóvá nem említettem volna mert ezek köcsögök és lehet hogy az nyomott fel akinek szóvátetted.
Nemtudom hogy ebből mi az ami kisülhet de úgysem visznek böribe hanem pénzbírságot szabhatnak ki ,de ne aggódj ha részedről minden rendben volt akkor az a vevőnél lesznek problémák.Szerintem az lehet hogy a vevő csinált egy üzemben tartói szerződést és tuti azzal ment lopni vagy akármi más és elkapták,és ezért vizsgálják a Te szerződésedet is.Ebben az esetben pech hogy te írtad alá az egyik tanú helyénél,de úgysem ez lessz a legnagyobb probléma szerintem.
Majd írd meg hogy mi volt!
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!