Rendőrtisztin vagy más rendőr szakközép alkalmassági vizsgáján lehet előtte kreatint vagy egyebet szedni, ellenőrzik ezt?
elég sok hazaáruló kutyát látni már az utcákon,a fele elég lenne a sintér parancsokat végrehajtanii,keress más szakmát,de a döntés a tiéd
egy napon te számolsz majd el a tetteiddel(nem ertem ezt a liberális rendszert mért akarják egyesek szolgálni,"szolgálnak és félnek"elég is a témábol még a végén azt hiszed h oktatlak itt,hát nem)
további bérencmentes életet szevasz
"Tanulj inkább valamit"???
a főiskolán olyan tantárgyak vannak, és olyan követelmények, ami sok ember számára lehetetlennek tűnik. a rendőrtiszti kérlek egy lebutított jogi egyetem, mivel 3évbe kell besűríteni azt amit a dörzsölt ügyvédek 5évig tanulnak. egy rendőrnek viszont nem mindig van arra ideje, hogy felkészüljön, van amikor éles helyzetbe is tisztában kell lennie a jogaival, kötelességeivel, a szabályokkal.
tehát tényleg inkább tanulj valamit, legyél egy utolsó szociális munkás, vagy menj el szabad bölcsészetet tanulni, és meg is kapod a jól megérdemelt Segíthetek Géza nevet!
Micivagyok, tökéletesen igazad van! Egyébként meg szépen áll az ország, ha a rendőrtisztin a testépítési szint a mérvadó.
Nekem gyerekem lenne és elmenne mindenféle agyszűkítő vegyszarokkal edzeni inkább lelőném.
/Nekem gyerekem lenne és elmenne mindenféle agyszűkítő vegyszarokkal edzeni inkább lelőném./
nem kéne bebizonyítanod határtalan tudatlanságodat.
a kreatin a húsokban is előforduló fehérje fajta.
kreatin van húsokban,tojásban,tejtermékekben.
úgy látszik neked már sikerült enned valami agyszűkítőt mert más elég hatásosan jelentkezik a probléma a fejedben.
szerintem inkább ne írj többet mert csak lejáratod magad a tudatlanságoddal.
kellemes ünnepeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!