Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Rendőrtisztin vagy más rendőr...

Rendőrtisztin vagy más rendőr szakközép alkalmassági vizsgáján lehet előtte kreatint vagy egyebet szedni, ellenőrzik ezt?

Figyelt kérdés
2011. dec. 18. 16:16
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
mind1 mert edzés nélkül sose fog menni...
2011. dec. 20. 20:07
 12/20 anonim válasza:
nincs ilyen ellenőrzés, de nem is lenne kizáró ok. ugyanakkor felesleges. ha most elkezdesz edzeni, és az alkalmassági időpontjáig heti 3-4 edzéssel fejleszted a tested, ha nem is a 25, de 15-20 biztosan menni fog. ha meg nem edzel, csak befekszel a súly alá, mert beszedtél valami eszméletlen tablettát/port, ne csodálkozz, ha nem sikerül.
2011. dec. 21. 16:36
 13/20 anonim válasza:
57%

elég sok hazaáruló kutyát látni már az utcákon,a fele elég lenne a sintér parancsokat végrehajtanii,keress más szakmát,de a döntés a tiéd

egy napon te számolsz majd el a tetteiddel(nem ertem ezt a liberális rendszert mért akarják egyesek szolgálni,"szolgálnak és félnek"elég is a témábol még a végén azt hiszed h oktatlak itt,hát nem)

további bérencmentes életet szevasz

2011. dec. 21. 16:52
 14/20 anonim válasza:
kedves előző. te kit szolgáltál volna szívesen eddig, mióta élsz? inkább azt mondod, menjen el ő is utolsó általános iskolai tanárnak, hogy aztán MA szakirányként megjelölhesse a McDonalds, KFC, Burger King egyikét? Hazánk szinte egyetlen biztos munkája a rendvédelemhez köthető, a megbecsülés társadalmilag és fizetésben sem a legjobb ugyan, de mint mondtam, ez legalább biztos, és nem segélyeken meg pluszgyerekekkel szeretne élni egyik napról a másikra az illető.
2011. dec. 22. 10:22
 15/20 micivagyok válasza:
39%
Mindenki rendőrnek születik... csak van aki tovább tanul. Nem kell még egy ökör az utakra. Tanulj inkább valamit.
2011. dec. 22. 10:53
 16/20 anonim válasza:
@Micivagyok. Látszik te mekkora 1 tudatlan segg-fej vagy, ez a mondás max 80évvel ez elöttre lehetne igaz mert akkor elég volt 8 általános. De a mostani világba tudod te menyit kell tanulni hogy rendőrnek mehess? Mennyi jogszabályt kell hozzá megtanulni+ közlekedéssel kapcsolatos dolgokat? Nem beszélve a fizikai állóképességről. Ha retardált vagy ne itt fejezd ezt ki, köszöntem. Másik dolog persze akkor jó a rendőr ha kiraboltak vagy valami gondod van mi?!
2011. dec. 23. 01:14
 17/20 anonim válasza:
Már bocs, de mindenki ezzel a szöveggel jön, és elegem van a sok tudatlanból:@
2011. dec. 23. 01:36
 18/20 anonim válasza:

"Tanulj inkább valamit"???

a főiskolán olyan tantárgyak vannak, és olyan követelmények, ami sok ember számára lehetetlennek tűnik. a rendőrtiszti kérlek egy lebutított jogi egyetem, mivel 3évbe kell besűríteni azt amit a dörzsölt ügyvédek 5évig tanulnak. egy rendőrnek viszont nem mindig van arra ideje, hogy felkészüljön, van amikor éles helyzetbe is tisztában kell lennie a jogaival, kötelességeivel, a szabályokkal.

tehát tényleg inkább tanulj valamit, legyél egy utolsó szociális munkás, vagy menj el szabad bölcsészetet tanulni, és meg is kapod a jól megérdemelt Segíthetek Géza nevet!

2011. dec. 23. 09:46
 19/20 anonim válasza:
0%

Micivagyok, tökéletesen igazad van! Egyébként meg szépen áll az ország, ha a rendőrtisztin a testépítési szint a mérvadó.

Nekem gyerekem lenne és elmenne mindenféle agyszűkítő vegyszarokkal edzeni inkább lelőném.

2011. dec. 24. 12:02
 20/20 dirtboy ***** válasza:

/Nekem gyerekem lenne és elmenne mindenféle agyszűkítő vegyszarokkal edzeni inkább lelőném./

nem kéne bebizonyítanod határtalan tudatlanságodat.

a kreatin a húsokban is előforduló fehérje fajta.

kreatin van húsokban,tojásban,tejtermékekben.

úgy látszik neked már sikerült enned valami agyszűkítőt mert más elég hatásosan jelentkezik a probléma a fejedben.

szerintem inkább ne írj többet mert csak lejáratod magad a tudatlanságoddal.

kellemes ünnepeket.

2011. dec. 24. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!