Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nyelvpiercing Most szeretnék...

Weroo1119 kérdése:

Nyelvpiercing Most szeretnék átszuratni magamnak nyelv piercinget. De az van hogy éppen csütörtökön megyek szuratni és csütörtök este pedig buliba készülök ahol alkoholt is szeretnék fogyasztni. Hogy ennek mi lehetnek a tünetei a piercingnek?

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 21:47
 1/2 anonim ***** válasza:
szerintem inkább halaszd el a szúrást, mert lehet feldagad a nyelved, oszt kedved se lesz bulizásra, alkoholt meg nem ajánlott inni 2-3 hetet..
2011. dec. 18. 15:57
 2/2 anonim válasza:
Én is azt ajánlom, h halaszd el. De én pl. délelőtt 11 fele kiszúrattam, este 7 kor kezdődött egy buli (enni nem ettem, meg kevesebbet beszéltem, de) akkor már cigiztem meg ittam alkoholt, másnap pedig tejtermékeket is ettem.. Öblögettem mint az állat.. Hát ez van, nem vagyok egy angyal... De nem lett semmi bajom ;) Te tudod
2011. dec. 21. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!