Hova tünt a Norbert név?
Figyelt kérdés
Legutóbbi Norbert ismerősömet az óvodából ismertem, ennek már 20 éve, azóta nem ismertem meg 1 Norbertet sem. Csak én vagyok így vagy más is úgy gondolja, kihalt a Norbert név?2009. máj. 18. 09:07
1/25 anonim válasza:
Nekem 5 norbert ismerösöm van egy 28,21,16,15,13 éves.
Nem halt ki ez a név.
2/25 anonim válasza:
Nekem egy 22 éves Norbi ismerősöm van.
3/25 anonim válasza:
A legfiatalabb Norbert ismerősöm 10 éves, de igazad van abban, hogy manapság nem túlzottan népszerű név.
4/25 anonim válasza:
Szerintem nem lenne nagy kár érte, ha eltünne, elég ciki név, egyáltalán nem férfias, sőt, inkább olyan jópofi nyálas.
5/25 anonim válasza:
Én nagyon sok Norbit ismerek, mind 17 éven felüliek, kisfiúk között egyet sem ismerek, nekem egyékbént nem tetszik ez a név :)
6/25 anonim válasza:
nem túnt el, de vannak mostanában "más" nevek, amiket gyakrabban használnak :D
8/25 anonim válasza:
Én egy Norbertet sem ismerek :-)
9/25 anonim válasza:
Én is egyetlen Norbertet ismerek. Én szeretem ezt a nevet, esélyes is volt a fiamnál, de végül nem ez lett. Talán majd a 3.-nál, mert a másodiknak már megvan a neve ha lesz, ő Pongrác lesz, de a Norbert esélyes a harmadik helyre nálam.
10/25 anonim válasza:
ismerek egy 18 és egy 21 éves Norbit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!