Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Király L. Norbert? Komolyan...

Király L. Norbert? Komolyan gondolják, akik rászavaznak?

Figyelt kérdés
Semmi hangja. S E M M I. Csak hörög. Mért kell elvenni a lehetőséget attól, akinek tényleg van hangja??
2010. dec. 18. 16:16
1 2
 1/18 Réti Manó ***** válasza:
57%
Király L. Norbi a legkeményebb, jó a mozgása (utánozhatatlan). A hangja is király. Szerintem ő fog nyerni (legalábbis remélem). Szimpatikus figura, egy egyéniség.
2010. dec. 18. 16:21
 2/18 A kérdező kommentje:
de nincs hangja.. nikolas ezerszer jobb.. ő érdemli meg :D
2010. dec. 18. 16:32
 3/18 anonim ***** válasza:
52%

Egyetértek a kérdezövel... én az egész müsor alatt csak röhögök rajta... Az a mozgás is szánalmas.. de az csak mellékes.

Hangja semmi, folyamatosan hörög és tiszta rekedt...

Úgy tudtam hogy az énekröl szól a müsor... de tévedtem :)

2010. dec. 18. 16:39
 4/18 A kérdező kommentje:
Így van. Szerintem ma Csaba hazamegy, aztán vasárnap Nikolas és Norbi között dől el.:)
2010. dec. 18. 16:41
 5/18 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem is borzalmas, és rosszul vagyok a rekedt hangjától. Nagyon irritál. :D Remélem, hogy lesz annyi esze az embereknek, hogy nem ő nyeri meg. Amúgy Nikolaszt se értem mit keres ebben a műsorban, mikor már rég befutott és klipje is van..
2010. dec. 18. 16:47
 6/18 anonim ***** válasza:
26%

Ha Norbi nyer akkor mivan? Neked mivel lesz rosszabb az életed? Nem tudom nézted e végig de sokan imádják.

A másik az: http://www.youtube.com/watch?v=3of2F1QXtKo ez az erdeti annak amit énekelt!!!! neki milyen a hangja?

Ha valami nem tetszik tartsd magadba, mert mint látod, sokan szeretik!

2010. dec. 18. 16:50
 7/18 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó: Látom nem vagy sok ésszel megáldva...

Nem csak azt az egy dalt énekelte... sok dal volt amit ismertem és rettenetes volt az eredetihez képest az ö elöadása.

Az meg milyen már, hogy tartsuk meg a véleményünk? Akkor téged ki kérdezett? Leszarjuk ugyan úgy, hogy neked mi tetszik, ha így állsz hozzá.

Szerintem gondolkodj mielött megszólalsz :)

2010. dec. 18. 16:54
 8/18 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem a sok hülye (már bocsi...) szavazó miatt ő fog nyerni.Nem értem hogy egyáltalán hogy jutott idáig! :O Már alapból tovább se kellett volna jutattni az elsőnél.Engem nem zavar mert néha jót röhögök rajta bár szánalmas de ez szerintem nem túl igazságos hogy egy ének versenyben olyan jusson tovább vagy nyerjen aki egyáltalán nem énekel csak üvöltözik,hörög és még hangja sincs.Nekem ez a véleményem...ez van.
2010. dec. 18. 17:03
 9/18 A kérdező kommentje:

Nem lesz rosszabb az életem, ilyet nem mondtam.:) Csak azt, hogy az oké, hogy ez egy új dolog, amit csinál, meg egyéniség, de ettől függetlenül nincsen hangja.Nem tudom miért szavaz rá a rengeteg ember(biztos hasonló hallással vannak megáldva, mint te), ezzel elvéve a lehetőség attól, aki TÉNYLEG megérdemli.

u.i. a hihetetlen értelmiségi szinteddel szerintme jobban tennéd ha eldugulnál:))

2010. dec. 18. 17:09
 10/18 A kérdező kommentje:
gyébként ismerem ezt a számot, de ne haosnlítgasd azzal össze ahogy Norbi elénekelte... teljesen más a kettő.
2010. dec. 18. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!