Az asia centerben tényleg szervkereskedelem van? :D
Nem akarok senkit megijeszteni csak terjed vmi ilyesmi.
Én öltöztem már öltözőszekrénybe és semmi bajom nem lett...Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre...
Ja, hogyne tegnap adtam le fél vesém meg tüdőm, kaptam is érte 30at :DDD
Nem kell elhinni minden hülyeséget amit terjesztenek, többször is vásároltam kínaiban, próbáltam is, egyedül, és sehol nem volt ilyen próbafülke, mindegyik tök zárt volt, nem nézett rám csúnyán senki... Mióta van facebook azóta terjednek így a dolgok, csak kitaláció az egész.
Marhaság az egész! Én ott dolgoztam 7 évig nap mint nap nyitva voltam. Láttam,halottam mindent.Soha semmi ehhez hasonló dolog nem történt.Az igaz,hogy ridegek,barátságtalanok,de aki náluk vásárol ezek után is ,az megérdemli. Csak azért írom,mert én hozzám annak ellenére,hogy olcsóbb,segítőkész,barátságos ember igyekeztem lenni mégsem jött be hozzám TIZEDNYI ember sem,mint hozzájuk.Mármint a kínaiakhoz,vietnámíakhoz.
.Csupán azért mert magyar ember vagyok,de még ebben sem ők a hibásak,hanem mi magyarok,mert inkább a külföldieket gazdagítjuk,mint a saját fajtánk.
Elég régi kérdés már ez de hátha elolvassa valaki..
Na szóval, én nem járok az Ázsiába de voltam már párszor és a véleményem az hogy minden ku..va drága ott... tavaj kabátot akart venni egy barátnőm és mondta hogy nem akar plázában mert drága és nézzük meg a józsin hogy itt mi van, kimentünk a nagy híres józsefvárosi (p.u.t.r.i.b.a) piacra és el nem hittem ami ott volt, ugyan azok a kabátok voltak minden árusnál csak volt a derekuknál egy csatt vagy mi és az nézett ki másképp de amugy meg ilyen liang xiang márkájú kabátok és a leg olcsóbb kabát volt 8000 forint de az még csak nem hosszú kabát volt hanem valami dzseki szerű és átlagban olyan 12.000 meg 15, 16 ezer forint volt egy kabát de volt akinél 25 ezer meg ilyenek KINT A JÓZSEFVÁROSI PIACON hát rendesen fel is idegesitettem ezen magam hogy mit képzelnek magukról. Na aztán elmentünk az Ázsia centerbe és ott is ugyan ezek a kabátok voltak de és ugyan ilyen áron, volt egy viszonylag szép kabát meg ami kicsit egyedibb is volt de hát full kínai sz.a.r , megkérdeztem a barátnőmnek az eladót hogy mennyibe kertül és kb ilyen 28 ezer körül mondta hát mondom be.sza..rok ezek mit képzelnek magukról de most komolyan ? ?? na neeee
lehet hogy nem tellik mindenkinek arra hogy egy cipőre 25-30 ezer forintot költsön sőt lehet hogy sokaknak még egy 15.000 forintos cipő is drága de én még akkor is inkább veszek évente egy cipőt 25 ezerért mint havonta egy kínait 3000.ért (arrol nem beszélve hogy én nem bírnám ki hogyha engem a barátaim kínai cipőben látnának)
A szervkereskedelemröl meg csak annyit hogy a kínai maffia ott szedi áldozatait , azt a havi egy két nőt aki eltünik hát arra is meg van az esély , de a kamu sztorikat nem hiszem el hogy minden féle csapó ajtó van a földön és csúszdán esnek le az emberek , na nem ez nem hihető de tisztában vagyok a kínai maffia jelenlétével és avval is hogy a rendőrök inkább nem kötekednek velük .. már sok sok éve itt vannak az országban és kitudja mára már mit csinálhatnak, plusz ha bárki bele gondol egy ember azért télleg ku.rv.a sokat ér szóval lényegében kivitelezhető hogy kínábol orvosokat hozat a maffia egy két nőt elrabolnak és kipakolják aztán aki meg megvette a nem tudom mijét annak meg itt helyben beültetik és kész. Ha meg ilyenek történnek is ott tényleg akkor azt mi nem véletlen nem látjuk meg nem tudunk róla , mellesleg az én ismerőseim közt is van aki mondta hogy a történt egy ilyen eset a tesója osztály társával az ázsia centerben , megtalálták de már halott volt a rendőrség meg szépen kussolt mindenröl . egyébként én meg már láttam is olyat hogy a szemem láttára akartak elrabolni (VIDÉKEN! ) egy gyereket még évekkel ezelőtt de nem sikerült nekik plusz meg lehet nézni a statisztikákat hogy hány ember tünik el egy évben magyarországon .. ha vajon hova lesznek ezek az emberek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!