Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mire való a Facebook?

Mire való a Facebook?

Figyelt kérdés
Néha amikor írok valamit ismerősöknek és választ is várnék rá, csak kapok néhány "Like"-ot. Végül is akkor MINEK???? Csak azért járnak fel az emberek, hogy nyomogathassák a lájkot? Lehet, hogy én másképp működöm, de ha valami érdekel, vagy tetszik, leírom a véleményem, ha valaki kérdez, válaszolok.
2011. dec. 14. 15:49
 1/8 Stella90 ***** válasza:
azért van facebook, hogy a tinip*csák minden percben leírják, hogy most épp körmöt vágnak, szarnak, mit esznek, és hasonló intellektuális tevékenységek megosztására...
2011. dec. 14. 15:50
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is!!!!!Én egy-két hónappal ezelőtt nagyon sokat facebookoztam,de mára ugy utállom a facebookot,hogy az nem igaz!Fogalmam sincs miért de egyszerűen utállom!!!!
2011. dec. 14. 15:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nagyon unszimpatikus oldal. Beregisztráltam, hogy ilyenem is legyen, kéthavonta egyszer felnézek hogy visszaigazoljam az ismerősöket, és ennyi. Nem értem, hogyan képesek egyesek ott élni az életüket...

Lassan már fel fogja váltani a normális emberi kapcsolatokat. Ráadásul, nincs annál idegesítőbb, mint mikor valaki, akivel pl. egy asztalnál ülök elkezd fotózni és nyomja fel a fb-ra, vagy rögtön elkezdi írogatni hogy épp hol van meg ilyesmi... Mintha a fb fontosabb lenne némelyeknek, mint a való élet, hogy igazán megéljék a pillanatot. Csak arra gondolnak, hogy ez hogy fog mutatni a profiljukon. @_@

2011. dec. 14. 16:11
 4/8 A kérdező kommentje:
Hát ezt jól leírtátok, főleg a harmadik. Én is csak egy konkrét valaki és valami esemény miatt regisztráltam anno, már épp törölni akartam magam, amikor megint történt valami, ami miatt még fent vagyok, de már kezd az idegeimre menni. Azt hiszem ez volt az utolsó próbám. Az utóbbi időben kicsit többet írtam oda, de komolyan, idegesít, hogy valamire várnék választ, vagy véleményt, de helyette kapok 3-4-5 lájkot. Ott a konkrét kérdés és a kérdőjel a mondatban, akinek szól, tudhatja, hogy neki szól!!! Mi a f@szért nem lehet rá válaszolni?
2011. dec. 14. 17:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt félre értenétek, nem tizenéves unatkozó p..na vagyok, aki arra vár választ, hogy tetszik-e a kiszemeltnek, hanem 35 éves férjezett nő, aki tényleg bizonyos kapcsolatok fenntartása céljából regisztrált.
2011. dec. 14. 17:16
 6/8 anonim válasza:
Arra, hogy lenyúlják az adataidXD
2011. dec. 16. 18:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Én chatelésre használom a Facebook-ot. Úgymond a második Skype-om :) Másra nem nagyon jó :(
2011. dec. 16. 23:49
 8/8 anonim válasza:
Mondjuk nekem is vannak olyan ismerőseim, akik nonstop ott lógnak, és azért írnak rám, hogy kiöntsék érzéseiket nekem és azt mondják, "nem érzem jól magam...", erre én megkérdezem, "mi a baj", és jön is a válasz "kevesen lájkolják a képeimet :("...... -.- Van ennek jó oldala is, én mondjuk ha elcsípem az egyik osztársamat, akkor megkérdezem tőle, hogy mi volt a házi holnapra. De semmi nagyobb értelmét nem látom az egésznek.
2013. jan. 1. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!