Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Annyira szeretem az animéket főleg a vampire knightot és mindig azt kívánom hogy bárcsak olyan életem lenne mint ami az animében van.. És mindenáron vámpír akarok lenni. Ja és imádom a vért..:$
És én hiszek abban hogy léteznek vámpírok hogy egyszer én is az lehetek és hiszek abban hogy ez az álmom megfog valósulni és vámpír leszek egy csodálatos vámpír pasival.
2011. dec. 13. 16:17
1/17 anonim válasza:
nem normális, és el is kell keserítselek, mert ez nem fog megtörténni :P
2/17 anonim válasza:
Szerintem normális velem ugyan ez van :$ Csak éppen vámpír lánnyal :$ :PPP
3/17 anonim válasza:
Hát nem normális, de csak harapgáljátok egymást, egy újabb aberráció készülődik!
4/17 A kérdező kommentje:
Davixka12 gyereide:$$$$
2011. dec. 21. 12:31
6/17 anonim válasza:
én is pont ugy vagyok vele mint te! várom a vámpir pasimat 8aki nem olyan mint az a kriptaszökevény Edward) a suliban vannak akikkel tényleg elhítettem h vámpir vagyok, pedig már 8.-ban vagyunk. ja, és imádom a vért én is!
7/17 anonim válasza:
én is mióta megnéztem a vampire knight-ot folyton azt kívánom hogy vámpír legyek és a vér sztem is finom sajnos én is csak reménykedhetek ebben hogy vámpír leszek valaha is de egy jóslat azt mondta hogy 2012-ben egy vámpír látogat el hozzám *-*
8/17 A kérdező kommentje:
jó tudni, hogy nemcsak nekem ekkora a fantáziám. :)
2012. febr. 9. 22:07
9/17 Anikacska válasza:
én is vámpír akarok lenni majd szóljatok ha találkoztok egyel:D
10/17 anonim válasza:
hány évesek vagytok???
én egy igazi vámpir vagyok... kész... nézz meg facebookon!
Mira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!