Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Próbálta már valaki, hogy az...

Próbálta már valaki, hogy az elektromos cigaretta filterébe nem nikotinfolyadékot, hanem pl. házipálinkát tölt? :D Komolyan kérdezem. Aki igen, légyszi válaszoljon, mesélje el milyen volt a slukk és az azt követő hatás!

Figyelt kérdés

2011. dec. 7. 19:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
BETEG VAGY! NE VÁRJ VÁLASZT!
2012. aug. 7. 09:25
 2/14 anonim ***** válasza:
19%

Az elektromos cigiben nincs filter!

Vannak patronok, amikben van vatelin, de nem a szűrés a funkciója, hanem a folyadék megtartása. Afolyadék glicerin, vagy a hasonló sűrűségű propilén-glikol. Ha pálinkát öntesz bele, az szinte átfolyik a cigin.

A cigid zárlatos lesz, te meg büdös!

2012. aug. 7. 09:42
 3/14 A kérdező kommentje:

1. válaszadónak:

Ha "beteg" lennék, nem kérdeznék, hanem kipróbálnám...

2011-ben tettem fel a kérdést, de még mindig nem próbáltam, mert félek...! Poénból lett volna kipróbálva, mert hallottam olyat, hogy egy slukk és berúgsz, de bajod nem lesz tőle... Ezt persze egy olyan embertől hallottM, akiben nem bízok, így gondoltam inkább rákérdezek a világhálón... De azért kösz a feltételezést, miszerint "beteg" vagyok... Te meg idegbeteg :DD

2. válaszadónak: Tudom, hogy nem filter a neve, csak ez jutott eszembe, amikor a kérdést feltettem - idézőjelbe is tehettem volna a filter szót... Bár a konkrét kérdésemre nem kaptam választ, de ez is több, mint a semmi, köszi!

2012. aug. 7. 15:45
 4/14 anonim ***** válasza:

Akkor még egyszer:

Hiába töltöd bele - kifolyik!

Ha ez neked nem konkrét válasz...

Amúgy annyi alkoholt még intravénásan is beadhatsz magadnak, nem fogsz berúgni!

2012. aug. 7. 16:05
 5/14 A kérdező kommentje:

Próbáltad, vagy csak okoskodsz?

Mert, én ugyan felfogtam, amit írtál (amit kikövetkeztettél), csak nekem esett már bele a patron egy pohár vízbe és jól megszívta magát mire kikaptam... Se alul, se felül, sehol sem folyt belőle a víz. Annyit szívott magába, amennyit elbírt, ebből gondolom, hogy az alkohol sem folyna ki belőle, ha már a víz sem tette... :)))) De bizonyára igazad van. A stílusodat olvasva, ebből más nem is fog kijönni, csak az, hogy nekem nehéz a felfogásom, te pedig eget rengetően okos vagy.

2012. aug. 7. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Próbáltam egy-két verziót, én magam keverem a folyadékomat. Ha glicerines alapú a lötty, akkor 10-15% hígítást bír el, mielőtt elkezd folyatni. Ez lehet desztillált víz, vagy akár vodka is. A propilén-glikolos még ennyi hígítást sem enged meg. Gondolom a házi pálinka is annyit tesz, mint a vodka.

A 15 % vodkától semmilyen részegség, vagy fejbeütés nem történt.

Próbáltam eGo integrált patronnal és 510 T2 tankkal is.

Egyébként keverési alapanyag is a vodka, tiszta alkoholban meg pucolom a porlasztót vagy a patront.

2012. aug. 7. 20:36
 7/14 A kérdező kommentje:

Értem! Köszi!

De akkor hogy lehet az, hogy a víz nem folyt ki belőle és porlasztotta?

2012. aug. 8. 23:02
 8/14 anonim ***** válasza:
Nehéz rá válaszolni anélkül, hogy tudnám, hogy milyen rendszerű az e-cigid, milyen aksit, porlasztót, kazánt, patront, dippet vagy egyebet használsz.
2012. aug. 8. 23:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest váltig állítottad, hogy igenis kifolyik belőle... :))))
2012. aug. 14. 12:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Ahelyett, hogy megírtad volna milyened van...
2012. aug. 14. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!