Van olyan boltot Szolnok környékén, ahol elektromos cigaretta vásárolható?
Figyelt kérdés
Nem igazán szeretnék zsákba macskát venni, ezért szeretnék utánajárni egy boltban, hogy hogy is működik, stb...2011. ápr. 11. 13:48
1/5 anonim válasza:
Szolnokon a lengyel piacon láttam árust aki ilyet is árul szombatonként.
2/5 anonim válasza:
Az lol! :D Még van lengyel piac? De durvah!:D
Utoljára vagy 5 éve voltam a lengyel piacon... de szerintem az hamis e-cigi.. Jó lenne valami bolt szolnokon, legalább egy 1x használatosat vennék megnézni hogy milyen érzés az elektromos cigi.. mert a rendesről k*rva nehéz leszokni, én jelenleg leszokóba vagyok, legutóbb is abba voltam, 2 hónapig birtam. xD Azért kellene valami alternativa..:)
3/5 anonim válasza:
Ha nem akarsz elektromos cigarettából zsákbamacskát venni akkor próbáld ki őket: [link] itt 30 napos pénzvisszafizetési garancia is van, hogyha nem tetszene a dolog. (Elég bátrak ebben a kérdésben úgyhogy nem hiszem, hogy sokszor előfordult volna velük ez a dolog)
4/5 anonim válasza:
én az internetet javaslom:
ezt nézd meg, vagy nézz körül az oldalon. Nekem ezzel sikerült!
8200 Ft volt kiszállítással... Löttyöt külön rendelni kell hozzá, van az oldalon is, de én inkább innen rendelem:
www.eliquid.hu
5/5 anonim válasza:
tudom hogy régi kérdés, de a pláza közepén vaqn egy kis e-cigi-s bódé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!