Ma egy eladó csaj beszólt nekem (lent olvasható). Ti mit reagáltatok volna?
ezért nem is írtam le először hogy mi történt konkréten,a lényeg hogy az eladó is egy f asz volt meg a öregasszony is egy f asz volt,engem is felidegesített rendesen de nem kell vissza dumálni.
ennyi
Fúúú, de utálom az ilyen eladó csajokat. Feltételezem hogy egy agyonsminkelt-szoláriumozott cicababa volt.. Az ilyeneknek általában akkor arca van, hogy csoda hogy befért az ajtón, de legtöbben olyan buták mint a föld.
Velem csak olyan volt már, hogy a butikba bementem és végig flegmán nézett rám az eladó csaj, és amikor segítséget kértem tőle, akkor elkezdett sóhajtozni. Én meg csak felhúztam a szemöldököm és ránéztem ilyen kérdő arccal hogy most mi a f... van. Meg amikor kimentem akkor én is ugyanúgy flegmán köszöntem neki.
Szóval engem is felidegesítenek, de azért nem szólok be nekik, holott legszívesebben azt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!