Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » "Ha sokáig viselünk egy...

"Ha sokáig viselünk egy maszkot, elfelejtjük, hogy ki van alatta. " Ennek mi a lényege?

Figyelt kérdés
Nem értem mit akar mondani ez az idézet, de kíváncsi vagyok rá nagyon, bizonyos priváti okokból :D
2011. dec. 5. 21:27
 1/3 Stella90 ***** válasza:
az a lényege, hogyha nem adod önmagad, hanem mindig egy álarcban mutatkozol(természetesen nem fizikailag), akkor lassan az az álarc úgy rádnő, hogy sem te, sem mások nem fognak arra emlékezni, ki is vagy te valójában az álarc mögött...én 21 év alatt most értem el azt a szintet, amikor le tudtam dobni egy két réteget...mondjuk engem sokat bántottak hol ezért, hol azért, és a végén egy falat (álarcot) húztam magam köré, amin keresztül az emberek nem láthatták, aki vagyok...elkezdtem őket majmolni, hogy elfogadjanak, de az nem én voltam....hanem az a bizonyos álarc...volt olyan időszakom, amikor több társaságban is jártas voltam, és mikor melyikbe mentem, a másik álarcomat húztam fel...légy önmagad, és vállald fel, ki vagy...légy egyéniség, ne egy ilyen tucatmajom...abból van már elég...
2011. dec. 5. 21:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi szépen...jobb választ nem is kaphattam volna! :)
2011. dec. 5. 23:04
 3/3 Stella90 ***** válasza:
ezesetben én köszönöm...csak saját tapasztalat...
2011. dec. 5. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!