Valaki letudná nekem ezt fordítani?
Figyelt kérdés
Despite our attempts to suppress tell-tale signs, we give the game away by leaking little bits of information as we speak - Légyszi ne a google fordítós verziót írjátok, értem belőle a szavat, de nem tudom összerakni értelmes magyar mondattá. Köszönöm2011. dec. 5. 17:37
1/2 Petyavv válasza:
Annak ellenére, hogy a kísérletek, hogy elnyomjál árulkodó jelekiket,a játékból nem adunk el kiszivárgó információkat.
Saját fordítás.Lehet h nem jó.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, ez sokkal értelmesebb, mint amire én jutottam. Még egy utolsó lenne: Although the liar is less likely to wave his hands about in the air, he is more likely to use them in other ways. Előre is köszi
2011. dec. 5. 18:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!