Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nem akarok iskolába járni....

Nem akarok iskolába járni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már nagyon de nagyon elegem van az iskolából, az osztálytársaimból, a tanáraimból, a buszozásból, a tanulásból. ELEGEM VAN! Nem akarok tovább iskolába járni. MIT TEGYEK??????
2011. dec. 4. 20:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
61%
mondd meg anyádéknak,kiváncsi vagyok,mit szólnak majd hozzá,milyen arcot vágnak majd hozzá,ha bejelented...Gyanítom nem fognak fülig érő szájjal repesni a boldogságtól,és azt fogják mondani,hogy fiam/lányom,neked az a dógod,hogy tanujj... tudok helyesen írni,csak az egyszerübb szülők így szokták mondani... amúgy meg nyugi,bő 2 hét és itt a téli szünet
2011. dec. 4. 20:46
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Akkor mit szeretnél csinálni helyette?
2011. dec. 4. 20:55
 3/18 dirtboy ***** válasza:
82%

sebaj hagyd ott a sulit és meny el dolgozni majd az jobb lesz,ott is lesz biztos buszocskázás de az már jobb lesz mert ott még korábban kell majd valószínű menni.

segédmunkásnak jó leszel aprópénzért majd robotolsz estig aztán megint haza mész hulla fáradtan és alszol.

utána kezdődik a nap megint előröl,jó lesz majd ne aggódj.

mikor meg már nem lesz szülő támogatás akkor pedig jön a nyomor.

igazán nincs okod tovább tanulni hiszen fényes jövő vár rád úgy hogy nem értesz semmihez és kb.semmi végzetiséged nem lesz.

2011. dec. 4. 20:56
 4/18 anonim ***** válasza:
79%

Hány éves vagy?

Érettségi nélkül sokra nem mész... javaslom, hogy menj el esti suliba... igaz, ott magadtól kell többet tanulnod, otthon, mert egy héten csak 3* mész iskolába...

2011. dec. 4. 21:04
 5/18 anonim ***** válasza:
92%

Szellents testnevelés óra alatt. Az mindig beválik.

Forrás: [link]

2011. dec. 4. 21:15
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Legyél akkor magántanuló! Sok pénzbe kerül,de ha neked ez kell!
2011. dec. 4. 21:26
 7/18 anonim ***** válasza:
89%
menjél földre dolgozni, ott majd kívánkozol vissza az iskolába.
2011. dec. 4. 22:48
 8/18 anonim ***** válasza:
74%

Én sem akartam, nem is jártam, most meg akarnék, de semmi normális helyre nem vesznek fel, hiába vagyok tanköteles, tehát muszáj lenne.

Kamasznak lenni mocsok egy dolog, de nem éri meg a maradék 60 évedet is elb*szni vele. Ha nem tanulsz, a végén bűnöző vagy prostituált lesz belőled, mert valahogy akkor is el kell tartanod magad ha civilizált munkát nem kapsz, saját tapasztalat.

Bírd ki, túl sok már nem lehet hátra. 16/l

2011. dec. 5. 15:38
 9/18 A kérdező kommentje:
Jól van na csak hülyéskedtem kíváncsi voltam milyen válaszokat kapok majd, köszi!:D
2011. dec. 5. 18:56
 10/18 anonim ***** válasza:
44%
hazudsz
2011. dec. 5. 19:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!