Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek Magyarok kiknek a...

Szerintetek Magyarok kiknek a rokona?

Figyelt kérdés

én véleményem:

nekem van 1 elméletem ami logikus is .

vissza kéne nézni a nyelvek gyökereit. Magyar- Rovásírást kell nézni majd összehasonlitani a többi népével.

mert csomot változott,újult vagyis szeirntem europaisodott.

vagyisha keveredne pl.: most az arab és a magyarr akkor most azt jelenti hogy arab rokonság ,,, mekkora sületlenség lenne ezért kellene szerintem vissza nézni.

csak kitalált példa volt

és igy megeshet a japán rokonság is mert rovásírás olyan pálcikás persze de persze látszik ám a különbség a kettő között.

másik meg hogy tiszta találgatás a tőrténelem persze nagyon régi része. mert hiányosak és a legfontosabb hogy nem láttuk vagyis a feltételezéseket teszik igazságá.

mert pl.: kiderült hogy nem néró égette fel a várost.. honét tudhatják látták egyáltalán? szóval h...

meg hiányosak a gesták is.

régészetről meg pl.: van 1 szakadék és fent is meg lent is van 1 csontváz. honét tudod mi történhetett? csomo verzió lehet.

pl.: TANULTUK tőriből hogy a török eredet is közel álhat az eredethez. kiváncsi vagyok hogy változna meg a tőri könyv ha török eredet lenne.

meg sorolhatnám :D

örülnék a japánnak :D

leirhatnátok ti hogy gondoljátok az egészet :)

2011. dec. 4. 12:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Unokatestvérem Koreában ment férjhez. Természetesen lelkesen tanulja a nyelvet.

Ő azt mondja, hogy NAGYON-NAGYON hasonlít a magyarra.

Ragozás, toldalékolás, mondatszerkezetek, stb...

Ja és a dátum és név formátum is ugyan olyan.

Hát lehet, hogy van valami rokonság velük...

2011. dec. 4. 23:08
 12/12 anonim ***** válasza:

"Ja és a dátum és név formátum is ugyan olyan."

FFFFFAAAACEPAAAAALM!!!

A dátumformátum aztán biztosan az ősszókincs része, valószínűleg már 5000 éve is úgy írtuk ki a dátumot, hogy: Kr. e. 3000 December 5-e. XDDDD

A koreai egyébként tényleg agglutináló nyelv, ahogy a török és a finnugor nyelvek is, de ez önmagában nem jelent semmit. Pl. a bantu négerek nyelve is ilyen, de nem hiszem, hogy rokonaink lennének.

2011. dec. 5. 18:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!