Szerinted mi az élet értelme?
Az en eletem ertelme a fiam akiert dolgozom . Az otthonom fentartasa es szepitgetese. Szeretek elni mert ugy erzem nem csak a szereteimnek de ennek a vilagnak is nelkülözhetettlen tagja vagyok halalomig. Az eletem minden percenek ertelme van meg akkor is ha alszom.
O:35
Nekem jelenleg az életem értelme a tanulás. Semmi mással nem kell most foglalkoznom, csak a tanulással, mert komoly célt tűztem ki magam elé: állatorvos szeretnék lenni, és nagyon sok állatot akarok tartani. Mindenfélét. Lovakat, cicákat, kutyákat, tyúkokat, kacsákat, bárányokat, kecskéket, bárányokat, és szarvasmarhákat. Akkor majd azok és a munkám lesznek az életem értelme, de most a tanulás, bár utálom ha strébernek tartanak, és nem is vagyok olyan szorgalmas, könyvmoly féleség.
12/L
"megtalálni az élet értelmét, de most komolyan, mindenki életének célja a cél megtalálása. szerintem."
Azt kérdeztem hogy a te életed értelme mi, nem azt hogy milyen sablont tudsz ide írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!