Miért van az, hogy mai napokban már nem tudnak normálisan válaszolni ezen az oldalon?
Figyelt kérdés
Feltettem pár kérdést, és olyan válaszok jöttek..hogy "biztos megd*gnád...jól sz*ptál?..csak megd*gni akar..
Egy éve amikor feltettem egy kérdést, amiben egyáltalán nem irányultam a szex felé, soha nem jöttek ilyen válaszok, hanem rendes 5-10 soros mindig jött..de ma már csak ezekben a szavakban jönnek a vélemények...:)Hietetlen..és ugy veszem észre, egyre több a FAKE kérdés..amit kitehetnek majd facebookra..:) Mi van veletek?
2011. dec. 3. 11:49
1/2 anonim válasza:
Egyre több az unatkozó hülyegyerek. Sajnos.
2/2 anonim válasza:
Azért, mert sok az unatkozó a válaszadók között! És a kérdezők között is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!