Az utóbbi napokban (2-3napja) folyásom van. De nem olyan mint ami normálisan kell legyen, eddig az is volt átlátszó híg levecske kis mennyiségben, de pár napja inkább krémszerű fehéresebb anyag jön ki belőlem.Ez mitől lehet?
Nemtudom mi lehet az oka, és mit tehetnék ellene. Édesanyámmal nem olyan a kapcsolatom hogy ezeket megbeszéljük ezért fordultam ide.
Ha számít valamit, nem jért semmi ott, olyanra gondolok, hogy vibrátor. De se nem maszturbáltam és sex is 2 hete volt még.
17/l
Hát anyukámmal nem lehet ilyet megbeszélni, mert ő valahogy úgy gondolja, hogy amíg pl férjhez nem megyek addig rá se nézzek egy fiúra sem. Persze tud a szerelmemről, ismeri is őt, de semmi intim dologról nem beszélek vele, meg úgy másképp sem beszélgetünk. Mondjuk ebbe már belenyugodtam, nem ez volt a kérdésem szóval emiatt nem kell aggódni.
Lehet ha megfáztam, picit többet kell vc-zzek, egyik reggel példáúl arra ébredtem ha nem szaladok gyorsan, akkor belefut. Ilyen nem volt eddig. Fertőzés pedig? Hááát..Közhelyeken nem szoktam vc-re járni, de tudom nemcsak ott kaphatom el, tehát meglehet hogy ettől van. Nem tudom.
És orvos...Hát azaz, hogy a háziorvos anyummal jóban van és nem is igazán mennék őhozza mert valahogy ki nem állhatom. Tudom fontosabb az egézség minthogy kicsit kibirjak az egyik személlyel akit nemigazán kedvelek. De nem űgy érzem, hogy tűlságosan komoly a helyzet, semi nem fáj seholsem és változást sem tapasztaltam sehol. Csupán ennyi hogy a kis folyadék picivel több lett, sűrűbb és fehéresebb.
Nagyon szépen köszönöm a váálaszt és továbbra is várom a válaszokat.
Köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!