Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szellemet láttam? Vagy mást?

Szellemet láttam? Vagy mást?

Figyelt kérdés

Ez úgy történt,hogy tegnap este leakartam feküdni,de előbb

fogat mostam.Mosom a fogamat és valaki megérinti a vállamat.

Gyorsan kifutok(Anya meg apa elment a boltba)a fürdőszobából.Ott álltam az előszobába és vártam,hogy mikor jönnek anyáék.Egyszer csak hallok egy halk,mély nevetést ami egyre közelebb jön.Kiabáltam ahogy csak tudtam,

hogy ne halljam a nevetést.Ott álltam és a függöny egyszer csak megmozdult és aztán már semmi nem történt.

Anyámék hazajöttek,elmeséltem nekik,de csak nagyot nevettek rajtam!

KÉRLEK MAGYARÁZZÁTOK MEG!

2009. máj. 14. 14:16
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
49%

Egyszer megvicceltem én is a lányomat.

Majd betojt szegény.Aztán jót nevettünk.

2009. máj. 14. 15:12
 12/24 A kérdező kommentje:
De velem nem játszottak!
2009. máj. 14. 15:13
 13/24 anonim ***** válasza:
61%
honnan tudod?
2009. máj. 14. 15:14
 14/24 A kérdező kommentje:
Mert senki nem volt otthho!
2009. máj. 14. 15:15
 15/24 anonim ***** válasza:
26%

Emlékszem 13 évesen megnéztem életem első horrorfilmjét.

Egy hétig nem mertem egyedül a lakásba lenni.

2009. máj. 14. 15:15
 16/24 anonim ***** válasza:
54%

a 90 éves mamám mostanában hangokat hall.nem bolond csak belül hallja ezeket a hangokat.

szegénykém kezd leépülni De te csak 13 vagy !!!!

2009. máj. 14. 15:17
 17/24 anonim ***** válasza:
83%

Hiszem h átélted ezt a helyzetet

13 évesen nehéz lehet vele mit kezdeni Imádkozz,hivj angyalokat segitségül vagy papot

2009. máj. 14. 16:06
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Kedves válaszolók!

Lehet hogy szerintetek kamu de mi van a mégsem és ez a lány kétségbeesetten segítséget kér? Ne nevessétek őt ki sztem mert ti is lehettek még ilyen helyzetben, és akkor megtapasztaljátok milyen rossz érzés hogy mindenki hülyének néz.

Én hiszek neked, de nem tudom mi lehetett. NÉzz utána a neten sztem! Sok szerencsét!

2009. máj. 14. 20:00
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is tapasztaltam már megmagyarázhatatlan dolgokat. A legfontosabb, hogy ne félj, mert ha tényleg valami kóbor lélek, és úgy van, ahogy mesélted, nyilván azt akarja, hogy félj, valamiért ez kell neki. Ha rossz érzésem támad, én imádkozni szoktam. Kérem Jézust, hogy vigye el innen azt, aki riogat. Mindig segít nekem, és tudom, hogy neked is fog, hidd el. Légy erős lélekben, mert az ilyen dolgokban nem a fizikai adottságok számítanak, hiszen a riogatódnak sincs fizikai formája, ő csak egy lélek. Ne félj tőle, mert ha akarna vagy képes volna ártani, már megtette volna különösebb figyelmeztetés nélkül. A legnagyobb ereje az, hogy félelemben tart. De ha tudod, hogy másra nem képes, nincs is mitől félned. Igaz? :)

Ettől függetlenül semmi keresnivalója nincs ott, imádkozz, ahogy írtam, hogy Jézus vigye el őt oda, ahol lennie kellene és soha ne engedje vissza se őt, se mást. Alázatosan kérd, ne parancsolva, mert ugye otthon sem az asztalt csapkodod, ha kérsz egy szelet kenyeret vacsorakor.

Ha olyat érzel bármikor, hogy "valaki be szeretne jönni", soha ne engedd be! Egyszerűen csak mondj magadban nemet, te persze bemehetsz.

2009. máj. 14. 21:50
 20/24 A kérdező kommentje:
Az utolsó 3 válaszolónak köszönöm,hogy elhitték és segítettek!Imádkoztam és mostmár semmi nincsen és meg vagyok könnyebülve!!
2009. máj. 16. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!