Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Unatkozom órákon. Mit csináljak?

Unatkozom órákon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
már év vége felé tartunk, és nagyon unom az órákat, mert sz@rt sem csinálunk, csak ülünk, és kussban kell lenni, mert felelteti a tanár a rossz tanulókat. én jóvagyok, már megvan az évvégim. nincs valami tipp, hogy mi a f*szt csináljak? a rajzoláson kivül nekem nemsok ötletem. -.-
2009. máj. 14. 10:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

PSP

Ha kikódoltatod és veszel egy nagy teljesítményű memória kártyát, annyi teljes játékot raksz fel és játszol, amennyit akarsz. És lesz mivel töltened az időt a többi évvégén meg unalmas pillanatban is. :) Csak a hangot húzd le! :D

(Amúgy én is ezt csinálnám -szintén jó tanuló vagyok, és van jegyem-, csak a hülye osztályom vagy kéregeti, hogy hadd' játszon, vagy beköpnek...)

2009. máj. 14. 12:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát.. Mostanába, ami nálunk jellemző: telefonon zenéthallgatni/játszani, rejtvényfejtés/újságolvasás, vagy végigröhögjük az egész órát (ez a legjobb:D) vagy aludj :P Amúgy tényleg lehetnél kultúrlátabb is..
2009. máj. 14. 12:25
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is sokat szenvedek órákon, pedig nálunk még van tanítás :D általában mp3at hallgatok, vagy a rádiót(reggel 10ig megy a danubiuson a pirítós, az jó:D), vagy torpedózok, amőbázok, vagy tényleg, csakmsimán elkezdek röhögni, és akkor az egész osztály röhögnikezd, és az is elég szórakoztató :D
2009. máj. 14. 17:14
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi bolházni szoktunk. (Egy lapra össze-vissza számokat kell írni 30-ig. Össze kell a számokat kötözni, úgy hogy nem lehet az ellenfél vonalán keresztül menni. Ha keresztül megy még is valaki, akkor az egy bolha. Az elején még kicsit uncsi, de 20-ra már elég zavaros.)
2009. máj. 14. 17:16
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Tanuld a helyesírást, ha olyan halálosan unatkozol és "jóvagy".

Például:

A "jó vagyok" és a "nem sok" is 2 szó, nem egy.

Mondat elején használhatnád a shiftet.

Ezenkívül szépirodalmi művekből is gyarapíthatnád a szókincsed a változatosság kedvéért.

Ha másra vágysz, játszhatsz a padtársaddal több dolgot is: torpedó, tyúkbél (valaki itt bolhának hívta korábban), ország-város, amőba, barkóba.

Szúrj ki a szöveggyűjteményből egy verset (szerelmeset lehetőleg, mert azzal jobb)és minden sor végére biggyeszd fölváltva ezt: ingben, gatyában. Az első sor végére az egyiket, a másik sor végére a másikat és így tovább. Mi jókat nevettünk ezen régen.

Fogj egy darab papírt, írj egy tetszőleges mondatot az első sorba, hajtsd le a lap tetejét, hogy takarja a mondatot. Aztán a hajtásra írd föl az utolsó szót, majd add tovább. A következő gyerek a hajtott rész alá írjon egy mondatot, ami rímel az általad megadott szóra, majd ő is hajtsa le, addig ismételjétek, amíg fér a papírra, végül olvassátok el az így készült "verset".

Írjatok le különböző mondatokat (2 példa, hogy megmutassam a működési elvet.):

Csak azért szeretem a matekot, mert jó nagy feneke van a tanárnőnek.

A süti lapos, mert kevés benne a lekvár.

Ezt a 2 mondatot 4 cetlire írd úgy, hogy a vessző előtti részt külön a vessző utáni résztől. A cetliket pedig 2 csoportba tedd, mindenki húzzon egyet a "mondat eleje" kupacból és egyet a "mondat vége" kupacból. A mi 2 mondatunkból így ez lenne: "A süti lapos, mert jó nagy feneke van a tanárnőnek." és "Csak azért szeretem a matekot, mert kevés benne a lekvár." Lehet, hogy nem a legjobb példamondatok, de most csak ennyi tellett tőlem. :)

2009. máj. 14. 22:55
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi rejtvényt fejtettünk, kártyáztunk (többnyire speed), ország-városoztunk, amőbáztunk, olvastunk. Találd fel magad :)
2009. máj. 15. 11:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy mi a neve, de elég jó: Egy vagy több (ahány játékos) cetlire fel kell írni a következő kérdéseket sorrendeben: Ki?, kivel?, hol?, mikor?, mit csinál?. Az első kérdést meg kell válaszolni, le kell hajtani a papírból annyit, hogy ez ne látszódjon és oda kell adni a másik játszó egyednek (ha többen játszátok, akkor körbe kell adogatni). Aztán válaszolni kell a következő kérdése, megint lehajtani és így tovább egészen a mit csinál-ig. Ha azt is megválaszoltad, akkor lehajtod, továbbadot és amit kaptál papírt kinyitod. Nekünk olyanok szoktak kijönni, hogy a matek tanárnő az egyik gyerekkel a lépcsőházba karácsonykor újraélesztik egymást (ha pervezséget írtok, akkor izgalmasabb).
2009. máj. 15. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

A kártyát is említették páran, mi is nyomtuk unalmas órákon. Ketten tudtok 66-ozni ( snapszer) mi sokszor borjúztunk ez egyo lyan játék ,h lehet többne is játszani párokat kell rakni a magyar kártyákból ( pl. két 10-es vagy két csikó) és mellé egy kísérőt. Ütni kell ha nem tudsz húzni, színre színt kell tenni van adu is, amivel lehet minden színt ütni, a lent lévő adut adu 7-essel lehet cserélni.

Lehet még többne Makaózni is. Francia kártyával meg akár egyedül is pasziánszozhatsz vagy fekete özvegyezhetsz, többen pedig póker, fekete macska, römi stb.

2009. máj. 16. 09:52
 19/20 A kérdező kommentje:
elnézést, elnézést, csak siettem ezért használtam trágár kifejezéseket :"D köszönök mindent.
2009. máj. 23. 18:23
 20/20 Héra Dániel válasza:
Én bevittem gyurmát és gyúrogattam. Szerintem az elviszi az időt.
2016. nov. 26. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!