Unatkozom órákon. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
már év vége felé tartunk, és nagyon unom az órákat, mert sz@rt sem csinálunk, csak ülünk, és kussban kell lenni, mert felelteti a tanár a rossz tanulókat. én jóvagyok, már megvan az évvégim. nincs valami tipp, hogy mi a f*szt csináljak? a rajzoláson kivül nekem nemsok ötletem. -.-2009. máj. 14. 10:33
1/20 anonim válasza:
Légy rossz tanuló és ilyenkor lesz mit csinálnod xD
Vagy inkább mobilozz vagy valami, beszélgess, ülj a leghátsó padba, esetleg kérd meg a tanárt hogy engedjen el (minket el szokott ha már van jegyünk...)
2/20 anonim válasza:
Tanulj meg kulturáltan kifejezni magadat.
3/20 anonim válasza:
Olvass, sakkozz, köss, horgolj, gyöngyfűzz, origamizz, írj verset, satöbbi.....
4/20 anonim válasza:
Kérdezd meg a tanárodtól és persze a szüleidnek is vesd fel a problémádat, hátha ők jobb javaslatot tudnak adni, mint mi.
5/20 anonim válasza:
Én egyszer egy 4 emeletes kártyavárat építettem a hátsó sorban a padomon. A terem minden pontjárol lehetett látni, mai napig csodálkozom hogy nem küldtek ki...
Én a helyedben figyelném a felelőket, mindigis figyeltem mert érdekes. Ha minden kötél szakad akkor vigyél könyvet és olvass, nyomtass ki vicceket vagy olyan dolgokat amik érdekelnek.. de ennyire azért nem lehet unalmas...
7/20 anonim válasza:
Anno mi is meg tudtuk oldani, ma pedig már hi-tech van ahhoz képest, ami nekünk volt. Mi torpedóztunk meg amőbáztunk unalmas órákon, akkor még nem volt mobiltelefon ( általános iskolában), de újságok már akkor is voltak, amiket lehetett olvasni. Ma pedig már van mp3 lejátszó, sőt hordozható médialejátszó, mobiltelefon. Nézhetsz mobilon filmet, lehet játszani rajta, a lehetőségek korlátlanok. Sőt akár netezhetsz is egy jobb mobilon.
8/20 anonim válasza:
keresztrejtvény. én is mindig azt csináltam:D
10/20 anonim válasza:
Én is a keresztrejtvényre szavazok. Ugyan nem évvégén, de az unalmas órákon, mindig azzal éltem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!