Mit csináljak? (bőv. Lent)
Először is minden válasz fontos most nekem és nincs sok időm ezen gondokozni.Légyszi rendes válaszokat írjatok.
Volt egy oldalon egy sorsolás ahol én is részt vettem és szerencsémre nyertem.Ennek nagyon örülök,de most jön csak a baj.Ez a valami Bpesten van és én meg Szlovákiában lakom.A szüleim tuti ,hogy nem visznek el még nem említettem nekik ,de a válaszuk ugy is nem lesz.Ez egy ilyen zártkörüli rendezvény.Sőt fél öttől lesz és én iksolában leszek holnap szóval tuti,hogy nem érnék oda időben.Ha csak el nem megyek az utolsó óráról.Kérlek segítsetek!Mit tennétek a helyemben?Pedig nagyon szeretnék résztvenni.Amikor jelentkeztem a sorsolásba akkor is tudtam,hogy nem 100% hogy eltudnák menni,de azt hittem -á ugy sem leszek olyan szerencsés.
Háát... először mindenféleképpen beszéld meg a szüleiddel, hogy elengednek-e, ha el, ők már el tudják intézni az igazolásodat az utolsó óráról.
Ha meg nem visznek el, akkor fogod magad, személyi/útlevél, felszállsz egy vonatra és lejössz Bp-re. :)
Szerintem ez lenne a legjobb megoldás :D
köszi a választ.
Hát nem engednek el anyumnak mondtam el ő meg azt mondta biztos csak valami hülyeség meg ne menjek el,meg miminden.Hát ,de ha esetleg még Magyaro.-on laknák.De nem.Így hát nem megyek végül ugy döntöttem.Dunaszerdahelyen lakom egyébként és hát Dunaszerdahelyről-ről Bpestre.
Milyen rendezvény, elmeséled? Nem vihetsz vkit magaddal?
Egyedül nekem se hiszem hogy lenne kedvem menni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!