Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A villamosmérnöknek mennyi...

A villamosmérnöknek mennyi szabadideje van?

Figyelt kérdés
2011. dec. 1. 17:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Úgy tudod kiszámolni, ha pl. a 168 órából (1 hét) levonod a munkaszerződésben kikötött munkaidőt (pl. 8,5 óra / nap), a munkába és a visszautazás idejét, az alvást és az egyéb el nem kerülhető időket, pl. reggeli/esti tápanyagbevitel, szociális interaktus a családtagokkal.. :D

Lehetetlen így megmondani, mert változó. Lehet kényelmes nyolc órás állás is, de lehet olyan hely is, ahol pl. nyáron (vagy az év másik részében) "szezon" van, amikor többet kell dolgozni, túlórák, miegymás.

2011. dec. 1. 18:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy például meg kell terveznem 5 áramkört, és ha ezt megcsináltam, akkor nem kell addig bemennem, amíg nincs új munka.
2011. dec. 2. 17:55
 3/5 tilka válasza:
ahol most vagyok ott majdnem ilyen - majdnem szóval van egy minimális mozgástér, de egyébként süllyedő hajó. A nagy cégeknél - akik nem süllyednek - ott azt képzelik, hogy a kis pénzért megveszik az egész napod. Ezért kell külföldben gondolkozni.
2011. dec. 3. 13:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Külföldön ilyen szempontból jobb a helyzet?
2011. dec. 4. 12:25
 5/5 tilka válasza:

1000%

már csak azért is mondom mert nagyon irreális határidőkkel kell dolgoznunk. Azon gondolkozom mostanában, hogy fél évet rászánok a nyelvtanulásra és valahogy kimegyünk - nekünk már nem olyan egyszerű, gyerekünk van. De már egyre kevésbé bírjuk az éjszakázásokat, és részemről már az is egyre fontosabb, hogy itthon is legyen időm, pl. a gyerekemre és sportra. Persze ez az ipari területen főleg tervezés és kivitelezésben tapasztalható. A tervezés rossz, mert ott még a pénz is kevés.

2011. dec. 4. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!