Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mibol latszik, hogy ki videki...

Mibol latszik, hogy ki videki es ki varosi?

Figyelt kérdés

Velemenyeket varok!

Koszonom!

2009. máj. 13. 23:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
én aztat mög nem mondom néked édes öcsém....
2009. máj. 14. 01:45
 2/11 anonim ***** válasza:
70%

wuáh, mekkora válasz :D

Kiejtés jó példa, de mondjuk ha az egyetemi koleszba bemegyek akkor valahogy érzem a külömbséget, hogy ott zeng a ház a vidéki mentalitástol, minden apróságban tudok rá utaló jelet találni. De ha valaki parasztkolbászt eszik a villamoson az is gyanus lehet. :)

2009. máj. 14. 02:51
 3/11 anonim ***** válasza:
38%
a vidéki lakcímkártyáján egy falu neve van
2009. máj. 14. 07:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
A vidéki csendesebb és őszintébb.
2009. máj. 14. 10:14
 5/11 anonim ***** válasza:
16%
A vidékiek nem olyan jól öltözöttek és kissé hájasabbak:D
2009. máj. 14. 10:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Mit értesz vidéki alatt? Én már 30 éve Pesten élek, de mégis vidékinek tartom magam, mert oda húz a szívem.

Amúgy kinézetre szerintem nehéz megmondani - kivéve persze, ha kifejezetten erre utal az öltözék. Tájszólásból is lehet rá következtetni.

Ha meg még egy kapanyél is kiáll a szájából, akkor tuti!

2009. máj. 14. 10:51
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
Hogy a legtöbb vidéki valamiért utálja a pestieket.
2009. máj. 14. 13:25
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
És a pestiek nem utálnak minket, vidékieket? Szerintem kölcsönös! Egyébként igen, lehet hogy "egyszerűbb" emberek vagyunk, gondolok itt öltözködésre, külsőségekre... kvázi mi ésszerűbbek vagyunk asszem :) és őszintébbek is, ahogy előttem is írták.
2009. máj. 14. 14:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Húú akkor én egy vidéki pesti vagyok.:) Mindig is szerettem Budapestet valószínű hogy azért mert én ilyen ember központú vagyok tehát nekem kell a zaj a zene a sok ember. Én így érzem jól magam.(és sajnos nem túl sok ilyen embert láttok/ismerek). A kérdésre válaszolva meg szerintem azért nem ilyen könnyű eldönteni. Vannak akik "pestiesek" pedig aztán a faluból jött. És ismerek olyat is aki aztán tehenet fejt Pesten:)
2009. máj. 14. 14:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Én nem ismerek senkit itt Budapesten, aki utálna valakit csak azért, mert vidéki....
2009. máj. 14. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!