Miért hallom ennyire másképp a hangom?
Figyelt kérdés
Miközben beszélek szeretem hangom, és énekelni is szeretek. Bár tudom, hogy egy kicsit mély. Ami fura: az, hogy felvételeken mindig nagyon idegesítőnek hallom, pedig mindenki szerint király a beszédhangom. Az énekhangomat meg jónak hallom, de mindenki szerint lenne még mit javítani rajta... Akkor most milyen lehet a hangom? :D És mennyivel halljuk másnak mi "belülről", mint a többiek "kívülről"? 13/L Előre is köszönöm a válaszokat! :)2011. nov. 30. 19:33
1/3 Stella90 válasza:
ez velem is ugyanígy van...énekeltem sokat, de nekem bénának hangzik...mások mondják, hogy jó, de én nem úgy hallom...
2/3 anonim válasza:
menj el X faktorba,ott majd úgyis már a selejtezők alatt megmondják milyen...lehet,hogy el lesznek majd képedve,hogy milyen jó...lehet,te leszel 2012 Kovács Verája...sok sikert,ha jó vagy,tuti küldök is majd rád pár SMS-t...
3/3 anonim válasza:
Stella,neked is ugyanezt üzenem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!