Miért bámulnak a fiúk?
Talán annyira ronda lennék, folyton bámulnak. Nagyon el vagyok keseredve...
Vajon miért csinálhatják ezt?
ilyen kinézettel szerintem nem nagyon lehetsz ronda :)
inkább ír vagy kelta különlegesség :)
14 vagyok.
Eddig még eszembe sem jutott hogy talán azért meresztegetik rám a szemüket mert szép lennék. Legalább tudom nem velem van a baj.
05-13 19:49 válaszoló vagyok.
Ebből is el lehet dönteni, hogy szép vagy-e. :) Ezekkel a tulajdonságokkal szerintem különleges vagy.
A kék szem szép, nekem is az van, sokszor mondják hogy szép a szemed (de van amikor szürke). Én személy szerint szeretem a vörös hajú lányokat...olyan...nem mindennapi, szép, különleges! :) Az hogy egyenes/hullámos/göndör szerintem már mindegy. :P
Én még mindig azon a véleményen vagyok, hogy azért bámulnak, mert szép vagy. :) És szerintem is szép vagy, főleg tudva ezeket az adatokat. ;)
15/F
bocsi hogy ilyen későn, de most bukkantam rá a kérdésre, úgyhogy hozzászólnék..:D
a 2009-05-13 20:04 -n kommentelő lánynak csak annyi tippet adnék, a szerénység csak akkor cuki ha nem játszod meg..;)lehet hogy tévedek veled kapcsolatban, és előre is bocsi, de azért leírom.:Dszerintem te totál kamu vagy, és el vagy ájulva a saját szépségedtől. amit írtál az egyáltalán nem a kérdésre válaszol, és nem tudom más hogy van vele, de engem totál nem érdekel hogy VELED mi van. nekem nem szimpi az ilyen, aki belibeg a sulibudiba, belenéz a tükörbe, felrak egy kis szájfényt, elégedetten végigméri magát(látszik hogy tetszik neki a látvány)aztán elkezd hisztizni a barátnőjének "óó én olyan ronda vagyook!" majd szexisen kivonul és rögtön odamegy egy cuki pasihoz flörtölgetni. -.-" neharagudj, de nekem pont ilyennek tűnsz:/ bocsi ha nyers voltam, lehet oltani, ez a véleményem.:/
és most az íróhoz szólnék.:D nekem annyira szimpi vagy..:D dekomolyan:D bár szerintem egy ilyen személyleírás alapján egyáltalán nem lehet eldönteni hogy szép vagy-e. nem csak a haj meg a bőrszín számít. a fehér fogak, a mitteszerek, a szeplők, vagy akár a szemöldököd formája, meg eleve az egész arcberendezésed nagyon fontos. eleve a vörös-haj téma. 1001 árnyalata van ennek a hajszínnek az egészen fakótól a már szinte világító pirosig. ez sem mindegy. kép nélkül szerintem nem lehet eldöntei ezt a kérdést. és a kisugárzásod is rengeteget számít. mint mondtam, az eddig olvasottam alapján tök aranyosnak tűnsz, szóval csak maradj mindig ilyen kedves és szerény, legyél nyitott, mosolyogj sokat, és nagy baj nem lehet.=))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!