Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért bámulnak a fiúk?

Miért bámulnak a fiúk?

Figyelt kérdés

Talán annyira ronda lennék, folyton bámulnak. Nagyon el vagyok keseredve...

Vajon miért csinálhatják ezt?

2009. máj. 13. 19:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
91%
Tetszel nekik.
2009. máj. 13. 19:28
 2/21 A kérdező kommentje:

Nem is tudom...

Én nem találom magam annyira szépnek.

Nagyon kellemetlen, mert mindig úgy elpirulok ha észreveszem ha bámulnak. Aztán amikor meglátja hogy észrevettem akkor meg lehajtja a fejét és elkezdi bámulni a cipőjét. Jajj ez olyan kínos! Nem szeretem amikor valaki úgy néz.

2009. máj. 13. 19:37
 3/21 anonim ***** válasza:
88%
1. vagyok, a tesóm is rondának tartja magát, pedig tök szép, igazi modell alkat. Szóval lehet, hogy mások szépnek tartanak, csak kicsi az önbecsülésed.
2009. máj. 13. 19:39
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is csak azért, mert tetszel nekik. Én pl. nem nagyon nézem azt a lányt, aki "ronda" (persze mindenkiben van valami szép:)...ha nem tetszik, akkor inkább nem bámulom. :P

(Amúgy ha küldesz egy képet, megmondom, hogy szép vagy-e. :P De szerintem igen! Mi másért bámulnának? :D)

2009. máj. 13. 19:49
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Engem az az osztálytársam bámul folyton, akibe szerelmes vagyok :$ Mindig néz, és az órán még szemezni si szoktunk :D Ráadásul még mellette is szoktam ülni néhányó órán, hogy felzárkóztassam
2009. máj. 13. 20:04
 6/21 anonim ***** válasza:
82%
utolsó: Pedig ln is rondának találom magam
2009. máj. 13. 20:04
 7/21 A kérdező kommentje:

Döntsd el ebből szép e vagyok vagy nem :)

Bronzvörös válltól egy picit hosszab göndör hajam van (mellesleg amit utálok mert nem lehet vele semmit sem csinálni és mindig úgy áll akár egy szénaboglya :S)

a bőröm nagyon fehér a szemem pedig kék színű

nem értem hogy tetszhetnék nekik hiszen olyan izé vagyok meg nem is követem a divatot stb.

2009. máj. 13. 20:06
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tetszel neki, és ráadásul a bronzvörös haj kék szemmel, és fehér bőrrel szép szerintem. Olyan különleges.
2009. máj. 13. 20:26
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
hogy érted hogy bámulnak? fenekedet, melledet, hogy veszed észre?:) mert a csúnya nőknél azt tuti nem szokták:) szerintem tök ari ha egy lány elpirul:)
2009. máj. 13. 20:28
 10/21 A kérdező kommentje:

Hát sokszor szinte belemásznak a tekintetembe és amíg nem nézek oda akkor meg úgy keresik a pillantásom én meg olyan piros vagyok mint a paradicsom.

Jajj ha a fenekem vagy a mellem bámulnák én elsüllyednék remélem azt soha nem fogják csinálni.

Nekem nem szokásom bámulni mást ők miért csinálják?

Lehet tetszem nekik, de attól még nem elég egyszer megnéznie? Ezt kinövik majd vagy ez már mindig így lesz?

2009. máj. 13. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!