Miért bámulnak a fiúk?
Talán annyira ronda lennék, folyton bámulnak. Nagyon el vagyok keseredve...
Vajon miért csinálhatják ezt?
Nem is tudom...
Én nem találom magam annyira szépnek.
Nagyon kellemetlen, mert mindig úgy elpirulok ha észreveszem ha bámulnak. Aztán amikor meglátja hogy észrevettem akkor meg lehajtja a fejét és elkezdi bámulni a cipőjét. Jajj ez olyan kínos! Nem szeretem amikor valaki úgy néz.
Szerintem is csak azért, mert tetszel nekik. Én pl. nem nagyon nézem azt a lányt, aki "ronda" (persze mindenkiben van valami szép:)...ha nem tetszik, akkor inkább nem bámulom. :P
(Amúgy ha küldesz egy képet, megmondom, hogy szép vagy-e. :P De szerintem igen! Mi másért bámulnának? :D)
Döntsd el ebből szép e vagyok vagy nem :)
Bronzvörös válltól egy picit hosszab göndör hajam van (mellesleg amit utálok mert nem lehet vele semmit sem csinálni és mindig úgy áll akár egy szénaboglya :S)
a bőröm nagyon fehér a szemem pedig kék színű
nem értem hogy tetszhetnék nekik hiszen olyan izé vagyok meg nem is követem a divatot stb.
Hát sokszor szinte belemásznak a tekintetembe és amíg nem nézek oda akkor meg úgy keresik a pillantásom én meg olyan piros vagyok mint a paradicsom.
Jajj ha a fenekem vagy a mellem bámulnák én elsüllyednék remélem azt soha nem fogják csinálni.
Nekem nem szokásom bámulni mást ők miért csinálják?
Lehet tetszem nekik, de attól még nem elég egyszer megnéznie? Ezt kinövik majd vagy ez már mindig így lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!