Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyik betű semlegesíti az...

Melyik betű semlegesíti az aláírást?

Figyelt kérdés

Úgy hallottam, hogy van egy betű amit ha a neved elé írsz akkor az aláírás érvénytelen.

(Ezt olyan esetekben szokták alkalmazni amikor valakit kényszerítenek arra, hogy aláírjon valamit és ő ezzel tud "kibújni" a dolog alól, mert érvénytelen az aláírása...)

Melyik betű az és hova kell írni pontosan? (név elé, után, kell-e pont a betű mögé stb...)

2011. nov. 29. 18:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Húúúúú nagyon kösziii !!!!!!

(tudtam, hogy van valami köze a c-betűhöz :D )

Kösziiiiiiiiii, már évek óta rágtam magam ezen, mert egyszer hallottam a tv-ben és nem emlékeztem :)

2013. dec. 21. 17:08
 12/12 anonim ***** válasza:

C.F. (coacte feci) (de a V.C. is jo ahogy irtak)

Pl Mindszenty irta ala igy egy vallomasat a bortonben, fel is ment a vallomas egeszen Rakosiig, csak o kiszurta, es Peter Gabor nem tette zsebre amit kapott erte...

2015. febr. 4. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!