Van valami ötletetek? :/?
SZiasztok...arról lenne szó,hogy pénteken a suliból hiányoztam és mint kiderült egy elég borzalmas táncot választottak ki a lányok, a többségnek nem is tetszik...és ők gyakoroltak 3 órán keresztül énmeg lemaradtam..ami nem is lenne baj de ez a tánc elég bénának tűnik:S
másik oszt. társam talált egy másik táncot...ez tetszik mindenkinek http://www.youtube.com/watch?v=NK0sbiJXHI4&list=PL0E55EDEC7E.. a baj hogy ehhez meg tutorial nincsen és elég nehéz kibogózni mit táncolnak:P ...amit 0:36-nál táncol az nagyon tetszik nekünk de aztsem tudjuk hogyan csinálhatja...ha esetleg valaki eltudná nekem magyarázni hogyan is csinálja(ha ti kitudjátok venni mit csinálnak) vagy esetleg a 0:36-tól 0:41-ig tartó lépéseknek van valami neve és tudtok tutorialt vagy elmagyarázni hogyan kell akkor kérlek hogy írjatok:))
szóval tutorialok és bármilyen más segítség,oktatóvideók jól jönnének...holnapra kéne hogy a lányok elé állhassak az ötlettel, hogy jó lenne ha mást választanának a sulinapra...
(elég segrázós a tánc és ez meg ilyen hip-hop jellegű és sokkal jobban bejön mindenkinek..)
a segítégeteket nagyon megköszönném:))
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!