Mit tegyek, ha az egyik barátnőm nagyon sértődékeny?
Van egy lány (18 éves), akivel 3 éve ismerjük egymást, 2 éve pedig nagyon jó baráti kapcsolatban vagyunk. Azonban egyre nehezebben tudom elviselni, hogy minden apróságon képes megsértődni, vagy csak bunkózni. Nem csak velem ilyen, hanem mindenkivel. Én tudom ezt róla, ezzel együtt elfogadom, de mégis napról napra jobban idegesít, azt veszem észre, hogy mellette nem vagyok igazán önmagam, mert a folytonos sértődései mellett nem tudom igazán magamat adni (engem némileg csípősebb humor jellemez).
Nagyon hangulatember, de én is az vagyok, mégis legalább PRÓBÁLKOZOM nem átragasztani az aktuális rossz kedvemet másokra és értékelem, ha próbálnak felvidítani. Ő azonban nem ilyen, kitalálok valami szórakozást, épp rossz kedve van valami apróság miatt és olyan lekezelő és kedvetlen, hogy az én kedvemet is képes elvenni.
Hogyan kezeljem ezt? Nem változott meg, mindig ilyen volt és ha fel is hoznám ezt neki, az lenne a válasz, hogy hát ő ilyen, ez van, sajnálja, hogy ennyire szar ember. Mindenre ez a kifogása.
Ötletek, tapasztalatok, egyebek?
L/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!