Játszunk 1 mondatos mesét? ;)
Figyelt kérdés
Mindenki írjon kommentbe 1 mondatot, passzoljon az előzőhöz...akkor én kezdem...:)
A 8. emeleten lakott egy bolond nő...
2011. nov. 27. 11:31
111/121 anonim válasza:
Nem értem. Most hogy van?
Kati=bolond nő
Niki=skizofrén csaj
Fülöp=cicájuk, aki mégis él
Brigi=segít partyt szervezni
Anna=egy kövér csaj, aki nagyon ronda xD
Dini=Egy ember, aki cicának képzeli magát
Réka=Én, és nekem akarnak partyt szervezni
Két pasas a második emeletről?
Jól mondom?
112/121 anonim válasza:
Na szóval miután bocsánatot kértek, készültek a partymra, a két pasi, Kati, Niki, Anna, Brigi, Dini és Fülöp is. Elmentek megvenni a kellékeket, ám ekkor elfogyott a...
113/121 anonim válasza:
16.28: Szagold alulról az ibolyát! Anna nem ronda és nem kövér! Hanem csinos, szép és okos! És nem vagyok egoista, nehogy azt hidd, csak egyszerűen ilyennek sikerültem!
114/121 anonim válasza:
És nem a másodikon lakik a két pasi, én(Anna) lakok a másodikon, és nem ott ahol Nikiék. Az egyik srác a negyedik(legfelső) emeleten lakik, a másik meg egy utcával arrébb!
115/121 anonim válasza:
Ja és még annyit, hogy Dini nem ember, aki cicának képzeli magát, hanem a cicám! Egy éves brit kék lány!
116/121 anonim válasza:
Na szóval miután elmentek megvenni a kellékeket együt m ind az akárhányat, egyszer csak...
(De Anna igazából kövér.xD)
117/121 anonim válasza:
Ó hogy gargalizálnál hurkazsírral te... Nem is vagyok kövér!
118/121 anonim válasza:
Inkább folytasd a történetet!!!
Kövér!
119/121 anonim válasza:
Most minek kell ezt csinálni, hogy Anna kövér? Ez jól esik neked?
120/121 anonim válasza:
Eléggé.xD
De folytassuk az eredeti történetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!