Játszunk 1 mondatos mesét? ;)
Figyelt kérdés
Mindenki írjon kommentbe 1 mondatot, passzoljon az előzőhöz...akkor én kezdem...:)
A 8. emeleten lakott egy bolond nő...
2011. nov. 27. 11:31
91/121 anonim válasza:
Így partyszervezőket szereztek. Szerncsére Brigi értett ehez, ezért elmentek, hogy felkutassák őt. De mikor úton voltak,...
92/121 A kérdező kommentje:
...a nagy semmi kellős közepén lerobbant az autójuk...
2011. dec. 14. 21:02
93/121 anonim válasza:
De nem robbant le, mert biciklivel mentek, olyan kétszemélyessel, de ekkor...
94/121 anonim válasza:
...rájöttek, hogy nem is autóban ülnek, hanem egy biciklin...xD
95/121 anonim válasza:
...egyszer csak odaértek Brigi házához, ami egy csodálatos villa volt, az ajtó nyitva volt, így ők bementek...xD
96/121 Tomesztosz válasza:
...és addig hülyült amíg meg nem halt.
97/121 anonim válasza:
...Aztán (mint kiderült) Brigi háza televolt halálos csapdákkal, fuldokolni kezdet, és Niki kénytelen volt szájon át lélegeztetni... xDDDD
98/121 anonim válasza:
megmenekült, elszöktek a házból és elmentek egy étterembe kebabot enni :0
99/121 anonim válasza:
de a kebab elfogyott így képtelen volt hamburgert rendelni.
100/121 anonim válasza:
És az étteremben, amit az apukám volt csajának a fia vezet, a McMátéban nem volt kebab, mert csak zacskós levest tudott csinálni a szakács pörkölttésztával, ezért elmentek sétálni, és találkoztak velem, és nagyon boldogok voltak, hogy láttak engem, és felmentünk hozzánk, és kifestettük egymás körmét feketére, és pont akkor írt nekem e-mailt egy angol srác, aminek nagyon örültem, mert már vártam hogy írjon, és a bolond csaj meg a másik elkezdték a macskámat simizni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!