Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A Burger Kingbe tényleg...

A Burger Kingbe tényleg ordibálnak a melósokkal?

Figyelt kérdés
Olyan írjon légyszíves aki már melózott ilyen helyen.
2011. nov. 26. 17:52
 1/9 anonim ***** válasza:
Én most ott dolgozok.Egy hétig sírva jártam haza,de nem ordibáltak velem.Csak nehezen ment a munka,elég pörgős.Elvárják,hogy gyors legyél,ugyanakkor hatékony munkát is végezzél,ne csélcsap módon csináld a szendvicseket,vagy ha kasszán vagy normálisan szolgáld ki a vendégeket.Egyébként minden hely más..nem lehet általánosítani,hogy minden Burger Kingbe ordibálnak az emberrel.KFC-be is voltam egy rövid ideig,ott se ordibáltak.
2011. nov. 26. 17:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Első napokban miket kellett csinálnod?
2011. nov. 26. 18:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Végig kasszáztam.Most is...konyhán még nem voltam,csak a KFC-ben.
2011. nov. 26. 18:05
 4/9 A kérdező kommentje:
Konyhán? pl én jártam az egyik ilyen gyorsétterembe és ott hol van a konyha ahol csinálják a hamburgereket? bocsi a kérdésekért. És köszi hogy válaszolsz :)
2011. nov. 26. 18:09
 5/9 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kérdezhetsz,szívesen válaszolok.Nos,ez úgy van,hogy a KFC-ben 3 részre oszlik az étterem: kassza,konyha és csomagoló.A konyhában természetesen sütnek,főznek,a csomagolóban pedig összeállítják a különböző szendvicseket,megsütik a krumplit,kiadagolják stb.vendégként a csomagolót láthatod is,hiszen onnan teszik a csúszdára a rendelésedet,sokszor ki is kiabálják a kasszásnak,hogy pl. kész a longer! :) De úgy látom a Burger King jobban érdekel,csak azért írtam ezt le,hogy lásd mi a különbség.A Burger Kingbe a csomagoló és konyha egybe van.Ott csak konyhának mondják.Mikor kérdeztem,hogy csomagolóba kell-e mennem kinevettek :) A KFC-be annyival könnyebb a kasszásoknak,hogy ott kiadagolják a csomagolósok a krumplit,ezzel is időt spórolnak a kasszásoknak,hogy gyorsabban tudják kiszolgálni a vendéget.A Burger KIngbe és McDonald's-ba sajnos nem.De ezt is megfigyelheted,ha elmész.Nem könnyű munka egyik se.A KFC-be csomagolósként azt hittem milyen jó a kasszásoknak,pedig itt néha még rosszabb is.Főleg mikor kb.5 menüt kérnek elvitelre különböző extrákkal.
2011. nov. 26. 18:17
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi a választ megtudtam amiket szerettem volna. Tudom hogy nem álom meló meg hogy kell takarítani wc-t is ha oda osztanak be. De sajnos most annyira nem találni mást... Lényeg hogy legyen bejelentett munkám és inkább csinálom ezt mint a munkaügyi központba jelentkezni közmunkára na szóval inkább csinálom ezt mint utcát söpörjek. Ezt most azért írtam mert sokan pocskondiázzák ezt a melót.
2011. nov. 26. 18:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Igen,sokan pocskondiázzák és tényleg nem egy leányálom ez a meló.De jobb,mint a semmi.Engem nagyon bántott,hogy hiába tanultam,nem tudtam elhelyezkedni és ide kellett jönnöm.De meg lehet szokni.
2011. nov. 26. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Én angliában dolgoztam kfc-ben nem volt rossz meló, sokat lehetett túlórázni, soha nem emelte fel a hangját velem senki, volt ingyen kaja is. itthon nem tudom pontosan, de ordibálni nem hinném hogy szoktak a munkással, pláne nem úgy hogy hallják a vásárlók is.
2011. nov. 27. 08:14
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. nov. 27. 08:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!