Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mitől lehet vki népszerű a...

Mitől lehet vki népszerű a suliban?

Figyelt kérdés

Nem arra értem h mindenki ismeri...hnem h sokan felnéznek rá, tisztelik, hívják a társaságukba.

19 f

2009. máj. 12. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
én a baromi idióta beszólásaimtól vok népszerű,meg attól h szőke vagyok:D:D meg attól is hogy imádok beszélni,partyzni:D
2009. máj. 12. 16:07
 2/6 anonim válasza:
80%

Ha produkálod magad, vagyis játszod a nagyfiút/nagylányt.

Ez alatt értem azt hogy dohányozz igyál stb.. Persze tönkremész és nem lesz normális végzettséged de ettől nagynak lát a sok buta gyerek. Ha meg normális vagy akkor kevesebb barátod lesz de azok igazi barátok lesznek

2009. máj. 12. 16:56
 3/6 anonim ***** válasza:
76%

Iskolázottság!!

Nincs annál jobb mintha 19 évesen már beszélsz 2 nyelven játszol 2 hangszeren, mondjuk szájharmonika meg gitár, és bejutsz egy normális egyetemre és piacképes szakra hajtasz!!

Késöbb sokan fel fognak rád nézni ha lediplomázol Phd ra jársz vagy ledoktorálsz!!

2009. jún. 26. 03:40
 4/6 A kérdező kommentje:
mondom suliban, nem egyetem után.
2009. jún. 26. 11:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az iskolában is lehetsz iskolázott!!!

Miért hiszi mindenki azt hogy csak az iskolában lehet tanulni dolgokat?

Képezd magad!!

Ha sokmindenhez értesz akkor népszeru leszel!!

Szerintem pl Menö ha valaki meg tud szólalni egy vagy több idegen nyelven akkor amikor más még mutogatással sem tudja megértetni magát!

De pl az is menö ha nem közismert nyelven káromkodsz! Pl elkudod lengyelül vagy görögül a tanárt az anyjába ha szivat, mindezt mosolyogva :)

2009. júl. 9. 01:06
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az is tök menö ha latin idézeteket mondasz a megfelelö pillanatban a megfelelö helyen!!

Hidd el felfigyelnek rád!!

Egyböl a középpontba kerülsz!!

2009. júl. 9. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!