Illegális drogok nélkül el lehet érni a kábult "szinte nem tudok magamról" érzést?
Figyelt kérdés
2008. márc. 22. 15:34
1/10 anonim válasza:
Ott az alkohol, a különböző nyugtatók, altatók. Ezek is drogoknak minősülnek. De nem ajánlom, hogy bármelyiket is kipróbáld, mert ugyanúgy meghalhat az ember tőle, mint az illegális szerektől.
2/10 anonim válasza:
Állítólag ilyen a földimogyoró belső barna hélya, ha elszívod. Cigipapírba kell tekerni és elszívni. De fogalmam sincs, hogy milyen, mert nem próbáltam csak hallottam róla. De szerintem inni a legegyszerűbb :)
3/10 anonim válasza:
Én azt hallottam, hogy a barnán belső fehéres héját kell megszáritani, és cigipapírba tekerni és elszívni. soha nem próáltan, csak hallottam róla.
4/10 anonim válasza:
A patront belecsavarod szifonba, és letüdőzöd:) Ez néhány pillanatos kábulatot idéz elő. Ott van még a hígító is, de az eléggé parás, ha nem akarsz teljesen elbutulni, nem ajánlom:)
6/10 anonim válasza:
sok mindennel el lehet érni, de szerintem a legjobb és talán a legegészségesebb egy jó sex!!!!:-)))) És ez nem vicc, egy jó orgazmust tud kábulatot okozni...:-)
7/10 anonim válasza:
Igen! Én pl.munka után mikor haza érek pont ilyen állapotban szoktam lenni.:))
8/10 anonim válasza:
Igen, de amikor pl a dinitrogén-monoxidot beszívod, akkor egy semleges gázt lélegzel be, ami nem tartalmz szabad O2-t. ez rendkívül veszélyes, mert a szervezet nem azt érzékeli, hogy alacsony az O2szint a vérben, hanem a CO2 magas szintjére reagál légszomjjal. Ez azt jelenti, hogy a fellépő O2 hiány észrevétlenül marad. Az orvosok altatásnál ezért kevernek hozzá 33% tiszta oxigént, a sima levegő nem elegendő, mert csak 21%-a O2. Ha a belélegzett gáz 15% altti O2-t tartalmaz, akkor oxigénhiány lép fel, mely MARADANDÓ agykárosodáshoz vezet!!! A maszlag, beléndek, nadragulya, mandragóra atropint es egyéb tropánvázas alkaloidokat tartalmaz, melyek igen erős mérgek, nagyon könnyű őket túladagolni(az egyes növények hatóanyagtartalma nagyon eltérő lehet a termőhelyi viszonyoktól függően), na és és ekkor HALÁLT, szerencsésebb esetben MARADANDÓ látáskárosodást okoznak!!! Ha ki akarod magad ütni szerintem maradj a jó kis ágyaspálinkánál, v. nagyon alaposan nézz utána a drogtémának!
9/10 anonim válasza:
A legtöbb illegális drog nem elkábít, hanem kifényesíti, tágítja a tudatod. Leszokáskor pont azért leszel depi, mert a normális tudatállapotd már kevés, sötét ahhoz képest, mint amilyennek pl. a koka, az lsd vagy a gomba hatása alatt érezted magad.
Ez a kifényesedés a fizikai aktivitásra, pl reakcióidőre persze nem vonatkozik.
10/10 anonim válasza:
ne aludj pár napig, és attól is be tudsz flesselni... sajna tapasztalatból mondom, néha túlhajtom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!