Miert nem hallotam illetve ti is hallotatok e a Riasztast? mert nem hallotam elvileg 6 kor lett volna.
*hallottam
hallotátok-e
riasztás (nem tulajdonnév)
Mert (mondatot kezdtél)
6-kor vagy hatkor
Válasz: Nem, nem hallottam semmit.
Én hallottam, kb 200 m-re vagyok a szirénától és akkorra kinyitottam az ablakot.
Ha nem nyitom ki az ablakot, akkor valószínűleg nem is hallottam volna. Meg nem is pörgették fel annyira...
"ahj most ez tök m1 hogy ki ir a kerdes a lenyeg!
úaz m1 hogy ki hogyan ír!amm vesszo nekul irok neha igy neha ugy :D"
Egyáltalán nem mindegy, mert igénytelenségre vall. A vesszőkért és az ékezetekért direkt nem szóltam, ha nem vetted volna észre. És ha már van annyi időd, hogy feltegyél ide egy kérdést, akkor igazán lehetne annyi, hogy kiírod a szavakat. Megmutatnád, milyen az, amikor "néha úgy" írsz?
Például m1. Annyira már tényleg nem siethetsz - hacsak nem magyar nyelvtant tanulni -, hogy a mindegyet ne írd ki. És az "amúgy" sem egy túl hosszú szó. Mert ha még az "experimantális" szót rövidíted, akkor azt mondom, hogy oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!