Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit gondoltok, mikor hül már...

Mit gondoltok, mikor hül már le végre az idö? Ugy értem nemcsak 1-2napra! Tehát mikor lesz itt az ösz? Hallotatok valamit?

Figyelt kérdés
2009. aug. 26. 11:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
januárban
2009. aug. 26. 11:45
 2/12 A kérdező kommentje:
aztaaa! Na nee :S
2009. aug. 26. 11:46
 3/12 anonim ***** válasza:
23%
Itt most is 15 fok van,és esik az eső,felénk idén sem volt igazi nyár!
2009. aug. 26. 11:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Na jó sztem olvasgassatok más kérdést ha normális választ nemtudok irni!!! Ne pazarold erre az idöd!
2009. aug. 26. 11:53
 5/12 baranyi kálmanné ***** válasza:

Én ugy hallotam oktoberig lesz ilyen meleg kisebb nagyobb meg szakitásokal.

n

2009. aug. 26. 12:04
 6/12 anonim ***** válasza:
70%
11.51-es vagyok.Én tényleg igazat mondtam,és nem szórakoztam,sőt azt is írni akartam,hogy irigykedek rátok a jó idő miatt,mert én egész nyáron jó ha 5-6 nap volt amikor 25-27 fok volt.De hát az embernek mindig az a rossz amiben benne van..Ti panaszkodtok a nagy melegekre,én meg panaszkodom,hogy nincs meleg.Ez az 1 ami hiányzik Magyarországból,az igazi nyár!!Angliában ilyen nincs!!!(most is pulcsiban,és melegítőben ülök és írok)..
2009. aug. 26. 12:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Ma reggel azt halottam az egyik tévé adón, jhogy hét végétől lehül a levegő és tartósan hűvösebb is marad. Ha megfigyelted már a hajnalok és az éjszakák is kifejezetten hűvösek.
2009. aug. 26. 12:44
 8/12 A kérdező kommentje:

12.14es!

Bocsi tényleg ugy tünt mintha szorakoznál!

Te akkor Angliában laksz?

Hát azért remélem nem tart októberig ez a meleg!

Köszönöm a hozzászolásokat!:)

2009. aug. 26. 15:34
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Én úgy hallottam, hogy az ősz (igen, hosszú ő-vel, heverd ki) szeptemberben elsejéve kezdődik,de ez még nem biztos...
2009. aug. 27. 14:36
 10/12 anonim ***** válasza:
12,14-es vagyok! Igen Angliában vagyok,és engem iszonyatosan bánt,hogy egész nyáron(akárcsak tavaly) nem voltak nagy melegek!!Csak megírtam,hogy én bizony örülnék a nagy kánikulának,és bizony én nem vágyom a hidegre,mert itt mindig hideg van..Nem tudom,hogy most azért pontoztatok le,mert a rossz időről írtam vagy azért mert kint vagyok Angliában??...
2009. aug. 27. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!