Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért nem jut eszembe sose...

Miért nem jut eszembe sose hogy mit akarok kérdezni?

Figyelt kérdés
Otthon, vagy bármikor eszembe jut egy csomó kérdés amit itt szeretnék feltenni, de amikor feljövök az oldalra mindig elfelejtem. Ha pedig eszembe jut akkor sok jut eszembe, de nem tudom mindet egyszerre feltenni (ugye várni kell 1 órát), utána meg megint elfelejtem . :D Amúgy a memóriám nem rossz. Másnak is van ilyen problémája? :D
2009. máj. 11. 16:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is előfordult ilyesmi,használj színes cetliket,ird fel rá (amit nem szeretnél elfelejteni) azt a kérdést pl: amit itt szeretnél feltenni.
2009. máj. 11. 16:14
 2/9 anonim válasza:
98%
Ez jóó ötlet én is ezt szoktam :)
2009. máj. 11. 16:17
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
velem is mindig ez van!!!!!!!
2009. máj. 11. 16:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is :@ :D de nem csak itt a gyakorin, hanem amúgyis, olyan idegesítő :P
2009. máj. 11. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld meg fejleszteni a rövid távú memóriádat. Erre kitünő lehetőséget ad a Flash Fabrica. Itt 3-4 másodperces visszaszámlálás mellett számokat mutatnak karikákban /3, 4, 5, 6, 7 jegyűeket/, melyeket meg kell jegyezni és nagyságrend szerint bejelölni. Élvezetes játék. Megmutatja, hány éves az agyad. De a gondolatok feljegyzése is jó ötlet. Én ilyen jegyzetekkel vásárolok.
2009. máj. 11. 17:45
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Velem is rendszeresen eszembe jut. Pl. sétálok a városban, eszembe jut valami, gondolom, majd ha hazaérek, itt megkérdezem. De mire hazaérek, már tuti elfelejtem, és akkor jut eszembe csak, amikor nem érek rá feltenni.
2009. máj. 11. 18:39
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

velem is volt már ilyen.

Ha sok jut eszedbe írj ki egyet a többit pedig dokumentáld,elmentet aztán ha géphez ülsz meglátod,és felteszel egyet:)

2009. máj. 11. 19:28
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Velem is mindig ez van... Mindig gondolom.. ..húú majd ha gépnél leszek felteszek 1 kérdést. Mire géphez jutok: "huuu mire is gondoltam?"

én ugy szoktam hogy a telefonomba felírom feljegyzésbe és kirakom "készenlétbe látszik"

(sony-m van és az olyan a készenlétbe látszik hogy ott rögtön a háttérnél van a szöveg amit kiírtam..:D)

Kiirsten

2009. máj. 11. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Hú, velem is szokott ez lenni. Én is leírom általában ami eszembe jut telómba emlékeztetőbe, v cetlire.

:D Ezt most láttam,poénos memóriateszt féle, nézd meg a poén kedvéért, nekem nagyon bejön a reklámja: xD

[link]

2009. máj. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!