Lehetséges hogy valaki így haljon meg?
2011. nov. 19. 18:51
2/12 anonim válasza:
Jézusom ez elég durva,,
Sajnos minden előfordulhat. :(
3/12 anonim válasza:
szerintem pontosan így nem, de próbáld ki :D
4/12 anonim válasza:
Ez egy fas.zság. Mekkora a valószínűsége annak, hogy egy csavar leesik 30 m magasból, és pont "hegyével" felfele ráesik egy ilyen... nem tudom mi a pontos neve ennek a cuccnak. Na arra. Meg hogy így kettétörik valaki. És felszakad a térde a semmitől.
5/12 A kérdező kommentje:
én igazából csak a kettétörés részére gondoltam, hogy az lehetséges-e
2011. nov. 20. 10:58
6/12 anonim válasza:
Ehhez nem kell letté törnie nézd meg szinte a fejér űl saját magának erőlködés nélkül...EZ NEM CSÚNYA VIDEÓ! bárki megnézheti :)
7/12 anonim válasza:
Bocs vidi lemaradt!
https://www.youtube.com/watch?v=8HgpZjsm_Lk&feature=player_e..
8/12 anonim válasza:
3 méterről fejre esni... matracra esik, koponyatörés kizárva. Ha valóban rosszul esik, és így magára esik", akkor esetleg egy nyaki csigolya eltörhet, de az se nevezhető feltétlen halálosnak, sőt. Van aki már 5x kitörte a nyakát és vígan éldegél.
9/12 anonim válasza:
Ez a legnagyobb kamu amit valaha láttam.
Csalodtam ebben a filmben rendesen!
10/12 anonim válasza:
amugy a kérdésre válaszolva kb 0,00000000000000000000000001
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!